Guider

Vi har guider som kan hjelpe deg å finne frem til riktig produkt, truckdeler eller tilbehør. Velg guide for å finne ut mer.

5 spørsmål å stille før du kjøper en motvektstruck

Hvordan velger du riktig motvektstruck for deg? Hvordan vet du hvilken som vil passe jobben du skal bruke den til, og som tåler langvarig bruk?

Les vår guide

Kjøpeguide for elektriske palletrucker

Å velge den rette trucken er ikke alltid enkelt. Vi er selvsagt behjelpelig med å guide deg til riktig produkt. Husk det er flere ting du må tenke på når du skal velge.

Les mer

Guide for valg av jekketralle

BT Lifter fra Toyota representerer en kostnadseffektiv, innovativ og pålitelig materialhåndteringsløsning.

Les mer

8 tips når du skal kjøpe en gaffeltruck

Når du skal kjøpe en gaffeltruck for første gang, er det ikke sikkert det er selvforklarende hva du bør fokusere på. Denne guiden hjelper deg i gang.

Les våre 8 tips

Palleguide

Hva du trenger å vite om paller for å velge riktig truck.

Les vår palleguide

Mastguide

Mastguide

Se vår guide for master under, som forklarer forskjellene på de ulike mastene til våre trucker.

Les mer

Gangbredde guide

Når du kjøper en ny gaffeltruck, må du ta hensyn til flere kriterier, et viktig er gangbredden. I denne guiden hjelper vi deg med det.

Les mer

Dekkguide

Jobber du innen industri eller anlegg? Vi har truckdekk for alle industrier innen materialhåndtering. Dekk er ikke bare en dimensjon, det er mange faktorer som spiller inn for levetiden og kostnader av dine dekk. Vi skreddersyr en løsning som passer ditt behov innen alle prisklasser.

LES MER OM TRUCKDEKK

Kjører truckførerne dine ergonomisk?

Vi har samlet fem måter å forbedre ergonomien for truckførere. Les våre tips for en sunnere og mer ergonomisk arbeidsdag.

Les mer

Hvordan opprette en konto

Skal du handle i vår nettbutikk og trenger bistand i opprettelse av konto? Les vår guide.

Les mer

Vinterguide

Vi har samlet noen tips som får både gaffeltruck og fører gjennom vinteren. Se våre vinterprodukter som hjelper deg gjennom vinteren.

Les mer

Hjulguide

Dine trucker trenger de riktige hjulene for å yte maksimalt. Valg av hjul, avhenger av hva trucken skal brukes til og miljøet og underlaget hvor den skal gå. 

Les vår guide

12 grunner til å kjøpe BT Lifter Jekketralle

BT jekketraller har vært med og satt standarden for kvalitet og ytelse i mer enn 60 år. Dagens BT Lifter jekketraller fra Toyota Material Handling Europe opprettholder disse verdiene.

Les mer

Gaffelforlenger-guide

Hvis de nåværende gaflene på trucken ikke når helt ut og behovet for ekstra lengde er et faktum, så er gaffelforlengere et enkelt og praktisk alternativ. 

Les vår guide

6 tips til hvordan du kan øke effektiviteten på kjøl- og fryselager

En av hovedutfordringene i kjølige arbeidsmiljø er hvordan man skal kunne opprettholde den rette temperaturen for produktene som oppbevares, samtidig som man ønsker å holde kostnadene så lave som mulig.

Les mer

4 fordeler med AGV

Det kan være gode økonomiske grunner til å erstatte monotont og manuelt arbeid med en AGV-løsning. Se de fire største fordelene her.

Les mer

Er tauetraktor løsningen for deg?

En tauetraktor kan gjøre arbeidsdagen din enklere. Svar på disse seks spørsmålene for å finne ut om en tauetraktor er løsningen for din virksomhet.

Les mer

Hvordan regne ut truckens virkelige kapasitet

Hva er forskjellen mellom lastekapasitet og restkapasitet? Hvordan påvirker truckutstyr kapasiteten? Hvilken kapasitet trenger jeg egentlig? Vi gir deg svarene!

Les vår guide

Dekkguide

Det er mange faktorer som spiller inn for levetiden og kostnadene av dine dekk, dimensjon er bare én av de. Vi skreddersyr en løsning som passer ditt behov innen alle prisklasser.

Les vår guide

Øk sikkerheten med Skipper sperrebånd

Skap raskt en sikker arbeidssone med dette Skipper-settet for uttrekkbart sperrebånd. Et flott alternativ til en kjegle. Skippers stolpe- og basesystem er enkelt å montere og ser profesjonelt ut i alle miljøer – både innendørs og utendørs.

Les mer

Fjern alt