Guider

Vi har guider som kan hjelpe deg å finne frem til riktig produkt, truckdeler eller tilbehør. Velg guide for å finne ut mer.

5 spørsmål å stille før du kjøper en motvektstruck

Hvordan velger du riktig motvektstruck for deg? Hvordan vet du hvilken som vil passe jobben du skal bruke den til, og som tåler langvarig bruk?

Kjøpeguide for trucker

Å velge den rette trucken er ikke alltid enkelt. Vi er selvsagt behjelpelig med å guide deg til riktig produkt. Husk det er flere ting du må tenke på når du skal velge.

Guide for valg av jekketralle

BT Lifter fra Toyota representerer en kostnadseffektiv, innovativ og pålitelig materialhåndteringsløsning.

8 tips når du skal kjøpe en gaffeltruck

Når du skal kjøpe en gaffeltruck for første gang, er det ikke sikkert det er selvforklarende hva du bør fokusere på. Denne guiden hjelper deg i gang.

Palleguide

Hva du trenger å vite om paller for å velge riktig truck.

Mastguide

Mastguide

Se vår guide for master under, som forklarer forskjellene på de ulike mastene til våre trucker.

Kjører truckførerne dine ergonomisk?

Vi har samlet fem måter å forbedre ergonomien for truckførere. Les våre tips for en sunnere og mer ergonomisk arbeidsdag.

Hvordan opprette en konto

Skal du handle i vår nettbutikk og trenger bistand i opprettelse av konto? Les vår guide.

Vinterguide

Vi har samlet noen tips som får både gaffeltruck og fører gjennom vinteren. Se våre vinterprodukter som hjelper deg gjennom vinteren.

Hjulguide

Dine trucker trenger de riktige hjulene for å yte maksimalt. Valg av hjul, avhenger av hva trucken skal brukes til og miljøet og underlaget hvor den skal gå. 

12 grunner til å kjøpe BT Lifter Jekketralle

BT jekketraller har vært med og satt standarden for kvalitet og ytelse i mer enn 60 år. Dagens BT Lifter jekketraller fra Toyota Material Handling Europe opprettholder disse verdiene.

Gaffelforlenger-guide

Hvis de nåværende gaflene på trucken ikke når helt ut og behovet for ekstra lengde er et faktum, så er gaffelforlengere et enkelt og praktisk alternativ. 

6 tips til hvordan du kan øke effektiviteten på kjøl- og fryselager

En av hovedutfordringene i kjølige arbeidsmiljø er hvordan man skal kunne opprettholde den rette temperaturen for produktene som oppbevares, samtidig som man ønsker å holde kostnadene så lave som mulig.

4 fordeler med AGV

Det kan være gode økonomiske grunner til å erstatte monotont og manuelt arbeid med en AGV-løsning. Se de fire største fordelene her.

Er tauetraktor løsningen for deg?

En tauetraktor kan gjøre arbeidsdagen din enklere. Svar på disse seks spørsmålene for å finne ut om en tauetraktor er løsningen for din virksomhet.

Hvordan regne ut truckens virkelige kapasitet

Hva er forskjellen mellom lastekapasitet og restkapasitet? Hvordan påvirker truckutstyr kapasiteten? Hvilken kapasitet trenger jeg egentlig? Vi gir deg svarene!

Fjern alt