4 fordeler med å optimalisere lageret med automatiserte trucker

Tid er penger, og nå skal alt gå hurtigere og være billigere – også på lageret. Med andre ord kan det være gode økonomiske grunner til å erstatte monotont og manuelt arbeid med en AGV-løsning. Førerløse trucker har vist seg å være en god investering, med en tilbakebetalingstid på kun et par år. Derfor kan automatisering av gjentatte oppgaver være løsningen for effektivisering av ditt lager.

1. Optimaliser varestrømmen

Automatisering bidrar til en jevn og effektiv arbeidsgang. Intelligent ordrehåndtering og navigasjon minimerer lange kjørestrekninger og kø. Automatiske kjøretøy krever struktur og orden. Alt dette gir mer produktivitet døgnet rundt.

 

2. Øk sikkerheten

Automatiserte trucker er utstyrt med avanserte laserscannere som registrerer hindre, og stopper når det er nødvendig. Dette skaper en sikker arbeidsplass, selv når trucken jobber tett på mennesker.

 

3. Minimer skader

Sikkerhetsutstyr og meget nøyaktige navigasjons- og sensorsystemer på automatiske trucker resulterer i færre ulykker og mindre skader på både reoler og andre trucker, som igjen reduserer dine kostnader.

 

4. Optimaliser bruken av ansatte

Ved å bruke automatiserte trucker som utfører gjentatte arbeidsoppgaver, kan dine ansatte i stedet utføre mer komplekse oppgaver som gir en stor verdi for virksomheten.

 

Automatisering vil alltid generere en ny dimensjon av produktivitet og sikkerhet, som skaper verdi for din virksomhet.

 

Ønsker du mer informasjon?

Karim kan hjelpe deg med å svare på dine spørsmål angående AGV!

Send e-post til Karim

AGV

AGV

Vi skreddersyr etter dine behov, og konsulterer gjerne for optimal AGV-drift.

Les mer

Behov for hjelp?

Vi gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med oss. Du kan chatte med oss, sende oss e-post eller ringe oss hvis du foretrekker det. Mandag-Fredag 07.30-15.30

Kontakt oss

Fjern alt