Toyota Material Handling

Toyota Material Handling er en del av Toyota Industries Corporation, som har virksomheter i 5 sektorer, gjennom 17 ulike selskaper. I samarbeid med Toyota Material Handling International i Nord-Amerika, Kina og Japan jobber vi for å optimalisere kundenes operasjoner med materialhåndteringsutstyr som vi kan levere. I Norge er vi den desidert største aktøren i bransjen og er totalleverandør innen materialhåndtering. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av din drift for å finne beste løsningen for deg. Vi leverer det meste innen jekketraller, gaffeltrucker, terrengtrucker, automatiske trucker (AGV), tauetraktorer, flåteadministrasjon, reolløsninger, transportbånd, service og originale Toyotadeler.

Vi er der kundene våre er

Selv om vi er en del av del av et verdensledende konsern er det viktigste for oss at vi skal være størst og best på hjemmebane. Vi er der kundene våre er, og du skal føle deg trygg på at vi ivaretar dine behov raskt, sikkert og kompetent.

Med over 320 ansatte fordelt på 11 regioner og 127 servicepunkt, er vi på plass over hele Norge. Vi har landets største utvalg av nye og brukte trucker, og tilbyr gode avtaler på service, langtids- og korttidsleie.

Kontakt oss

Kvalitet i alt vi gjør

Totalleverandør av materialhåndteringsløsninger

Vi er en totalleverandør innen materialhåndtering, og leverer automasjonsløsninger, systemer for flåtestyring og reolløsninger.

Det betyr at vi har mulighet til å skreddersy de løsningene som passer best for deg og din bedrift. Løsninger vil være rotfestet i prinsippet om optimalisert drift og effektivitet for des som kunde, samtidig som vi fokuserer sterkt på miljø og sikkerhet.

Alltid med ett mål for øyet – å skape merverdi for deg og din bedrift.

Se vårt utvalg

Planlegging for kvalitet. Alltid!

Toyota Material Handling Norway AS er en del av et europeisk selskap med fabrikker i Sverige (Mjölby), Frankrike (Ancenis) og Italia (Bologna), der over 95 % av gaffeltruckene våre produseres. På denne måten kan vi tilby et bredt utvalg av lagerutstyr og motvektstrucker produsert etter kvalitetsstandardene til Toyota Production System (TPS).

Les mer om TPS

Lidenskap for mennesker

Hovedprioriteten vår er kundene. Ved å holde tett kontakt med deg kan vi forstå behovene dine og tilby løsninger, teknologi, energi, tjenester og finansiell fleksibilitet som passer for virksomheten din. Vi kan gjøre dette ved å jobbe i tråd med TPS og TSC (Toyota Service Concept), og gjennom kontinuerlige forbedringer.

Kontakt oss

Vårt nettverk

The Toyota way

Vår misjon er å sørge for ultraeffektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way. Alle våre ansatte opptrer i tråd med disse verdiene på alle nivåer, både i daglige oppgaver og i relasjoner med andre.
Genchi Genbutsu
Vi går alltid til kilden for å finne faktaene vi trenger for å ta riktige avgjørelser og løse utfordringer.
Kaizen
Gjennom kontinuerlige forbedringer jobber vi for å optimalisere operasjonene våre.
Utfordring
Vi møter alle utfordringer med mot og kreativitet for å ivareta vår langsiktige visjon.
Teamwork
Vi stimulerer til personlig og profesjonell vekst, og maksimerer produksjonen både på individuelt nivå og teamnivå.
Respekt
Vi respekterer andre og gjør vårt beste for å bygge gjensidig tillit.
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Smilende mennesker i kontorkorridor

Bli en del av teamet

Nøkkelen til optimalisering av produkter og måten vi arbeider på, er å jobbe med mennesker som er like lidenskapelige for logistikk og teknologi som oss!

Les mer

Toyota Service Concept

Vi gir uttrykk for lidenskapen vår for service med Toyota Service Concept, en strukturert tilnærming for å optimalisere tjenestene våre.

Les mer

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer

Fjern alt