Velkommen til Toyota support

Uansett når du trenger hjelp så er vi her for å hjelpe deg. 

Spar tid ved å sende oss en henvendelse på nett, så vil vi sette deg i kontakt med en av våre dyktige fagfolk. 

Hvordan komme i kontakt med oss

Ring oss +47 73 82 73 00, bruk chat funksjonen nede i høyre hjørne eller send en e-post til operations@no.toyota-industries.eu

 

Send oss en melding via kontaktskjema 

Nettbutikk og delebutikk: Alltid åpen for bestillinger

Relaterte linker: FAQ | MIN SIDE | HVORFOR VELGE TOYOTA| vILKÅR  & BETINGELSER

Ta gjerne en prat med oss online

Vi får veldig gode tilbakemeldinger på vår kundeservice via vår online chat og inviterer deg til å ta kontakt med oss for hurtige svar og løsninger. Vi hjelper deg raskt med å komme i kontakt med riktig person, ut ifra hva du trenger bistand til.

Velg CHAT MED OSS! nede til høyre, eller klikk på knappen under.

Start online chat nå

Frakt og levering

Just in time
Hos Toyota produserer vi våre jekketraller etter "just in time" prinsippet. Vi har et sentralt lager i Norge, og vi jobber kontinuerlig med å få ned leveringstiden vår. De estimerte leveringstidene for produkter solgt online vil bli bekreftet når vi har mottatt din ordre. 

Separate leveringer
Har du gjort flere kjøp vil du kunne motta flere ordrebekreftelser, med de individuelle leveringsdetaljene. Dine varer kan også bli levert separat på forskjellige dager. Vennligst ta kontakt med oss hvis dine varer ikke har blitt levert i henhold til estimert leveringstid.

Estimert leveringstid blir sendt i en separat e-post.

Frakt
Oppgitte fraktkostnader gjelder for varer levert i Norge innenfor normal arbeidstid, i samarbeid med DB Schenker. Du vil motta dato og tidspunkt fra oss for å sikre en trygg levering.

Kampanjer om fri frakt gjelder kun sending av bestilte varer i Norge.

NB! I tilfeller der maskinen krever spesielle losseforhold, kan det tilkomme et frakttillegg.

Eksempel på leveringstid
Bestiller du BT Lifter Standard LHM230Q før kl.12.00 kan vi levere neste dag, så fremt varen er tilgjengelig på lager. Faktura sendes ved levering. 

Kontakt oss
Lurer du på noe, eller har du noen spørsmål? Send en e-post til operations@no.toyota-industries.eu eller bruk vår online chat.

Fakturering
Faktura blir sendt sammen varene du har bestilt, og standard betalingsfrist er 10 dager.

Finansiering
Ønsker du informasjon om finansieringsløsninger kan du bruke vårt kontaktskjema.
Vi vil med glede sende deg et tilbud.

Min side

Når du legger inn en ordre eller kommer med en forespørsel om leie eller service, oppretter vi en kundekonto til deg. Du kan sjekke kontoen og din ordrestatus når som helst ved å gå inn på Min side.

I Toyota er vi opptatt av sikkerhet og trygghet – også på nett. Derfor er siden beskyttet med SSL-sertifikater som sikrer all personlig informasjon som legges inn på siden. Les mer om våre retningslinjer for personvern.

Fjern alt