Kjøpsguide for jekketralle

Vi guider deg gjennom vårt utvalg av jekketraller

Våre jekketraller er konstruert for lang levetid med trygg og pålitelig service. Gjennom nøye kontrollerte og kontinuerlige tester har vi målt hvor mange arbeidssykluser som kan oppnås med en BT Lifter. Sammenlignende tester har vist at de fleste andre jekketraller slites ut og må byttes ut opptil fem ganger for å utføre den samme mengden arbeid som BT-jekketraller. Les mer om alle våre forskjellige jekketraller. Vi har mange ulike modeller som kan dekke dine materialhåndteringsbehov .

BT jekketralle

Krever 67 % mindre innsats!

Jekketrallen har den unike "easy-start" BT Pro Lifter, som gjør det enklere å flytte tung last. Ved å bruke den manuelle kontrollspaken får du enkelt flyttet lasten med styrearmen – med 67 % mindre innsats.

Kjøp BT Pro Lifter

Jekketralle med vekt

Vei lasten med jekketrallen

Vi kan tilby deg en jekketralle med vektindikator som gir deg en nøyaktighet på +/- 20 kg, og en jekketralle med vekt som gir nøyaktig måling av last under håndteringen.

Kjøp BT jekketralle med vekt

høytløftende jekketralle

Høytløftende jekketralle

Med 800 mm løftehøyde på jekketrallen, flytter ikke BT High Lifter-modellene bare lasten raskt og enkelt, men den kan også heve lasten til en komfortabel høyde for lastoverføring. Den kan i tillegg fungere som et høydejusterbart arbeidsbord. Elektrisk heis og Inox-modeller er også tilgjengelig.

Kjøp høytløftende jekketralle

jekketralle for fiskeri og våte miljø

Jekketralle for våte/korrosive/hygieniske miljø

Jekketrallen i slitesterkt rustfritt stål, gjør at BT Lifter Rustfri er perfekt for bruk i korrosive miljøer og operasjoner som krever en høy grad av hygiene. Vi leverer ofte disse til produksjonsmiljøer, fiskeri og marine bransjer. Vi har også jekketrallen BT Lifter i galvanisert utgave, som kan brukes i delvis våte miljøer.

Kjøp rustfri jekketralle her

Motorisert jekketralle

Motorisert jekketralle

Den motoriserte jekketrallen, BT Pro Lifter, har en elektrisk motor innebygd i hovedhjulet, noe som skaper en god flyt. Det betyr at belastninger på opp til ett tonn kan flyttes ved å trykke på én knapp.

Kjøp motorisert jekketralle

lydsvak jekketralle

Shhhh! Lydsvak jekketralle

Med en lydstyrke på under 60 dB når den er i bruk, er BT Silent Lifter jekketrallen ideell for bruk i butikker og på kjøpesenter. BT Lifter Silent har hatt «Quiet Mark-etiketten» siden 2012.

Kjøp lydsvak jekketralle her

lavløftende jekketralle

Jekketralle med senket gaffelhøyde

BT Low Lifter jekketralle har senket gaffelhøyde på kun 75 mm, noe som gjør den ideell for operasjoner hvor paller med lav klaring benyttes, leveres enten med doble eller enkle gafler.

Kjøp BT Low Lifter jekketralle

hurtigløftende jekketralle

Kun to pumpeslag!

BT jekketraller er tilgjengelige med "quick-lift"-spesifikasjonen, noe som betyr at pumpeenheten kun bruker to slag for å heve lasten. BT Pro Lifter med starthjelp er også tilgjengelig som en hurtigløftende jekketrallemodell.

Kjøp BT Quick-lift modeller

Markedets beste jekketralle

BT Lifter jekketralle fra Toyota er en kostnadseffektiv, nyskapende og pålitelig materialhåndteringsløsning.
Den er egnet for håndtering av alle typer last, både stille operasjoner og i korrosive- og delvis våte miljøer. BT Lifter-serien setter den globale standarden innen manuell pallehåndtering.
BT Lifter-serien er i stand til å takle mer enn 100 000 løft i løpet av sin levetid – en stor prestasjon for en jekketralle som først ble introdusert for nesten 60 år siden.
Den har livstidsgaranti på utvalgte rammer og lave driftskostnader takket være jekketrallens lange levetid og maksimale oppetid. Det gjør det lett å forstå hvorfor 3 340 000 BT jekketraller allerede er solgt på verdensbasis.

Kontakt oss for rådgiving
spar  med jekketralle fra toyota

12 grunner til å kjøpe BT Lifter

Med over 60 års erfaring har vi jekketraller til alle anledninger – og som sparer deg for penger.

Oppdag alle fordelene med BT Lifter

BT Lifter jekketralleutvalg

BT Jekketraller tåler tidens tann

BT Lifter jekketraller fra Toyota representer en kostnadseffektiv og pålitelig materialhåndteringsløsning.

Utforsk vårt jekketralleutvalg

Utvalg BT Levio palletruck

BT Levio palletruck

BT Levio palletruck med eller uten ståplatform, for enkel og effektiv materialhåndtering.

Se våre palletrucker

Behov for hjelp?

Vi gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med oss. Du kan chatte med oss, sende oss e-post eller ringe oss hvis du foretrekker det. Mandag-Fredag 07.30-15.30

Kontakt oss

Fjern alt