tilkoblede & smart trucks from Toyota

Lær mer om tilkoblede & smarte trucker fra Toyota

Smarte Trucker: løsninger som tidlig gir deg fordelene

Vet du akkurat hvor lenge truckene kjører rundt på lageret? Eller hvor lenge enkelte trucker har driftsavbrudd? Finnes det en løsning for å optimalisere serviceintervallene og senke de generelle kostnadene? Nå finnes det en enkel måte å følge med og kontrollere driften på, slik at du kan forbedre effektiviteten, produktiviteten og sikkerheten.

Interntrucker fra Toyota Material Handling bestilt etter oktober 2018 leveres med integrert telematikk. I Toyota tar vi føringen i bransjen med smarte trucker som standard, siden vi ønsker å tilby trucker og verktøy for logistikk som følger lean-prinsippet. Installering av telematikkmaskinvare som standard gir enkel tilgang til alle data fra øyeblikket trucken produseres. På denne måten kan du enkelt se og analysere data fra smart-truckene, for å forstå og forbedre driften.

Utforsk egenskapene til en Smart-truck

Smart-trucker fra Toyota gir deg som standard en oversikt over driftstimer, utnyttelse, service og leiedata, samt muligheten til å be om mobil service. For å ta kontroll over driften kan du ha en enkel oversikt over smart-truckene i flåtelisten. Du kan også spore utnyttelsen av truckene målt i driftstimer for å planlegge vedlikehold på det ideelle tidspunktet, slik at du unngår sløsing i form av servicetid og kostnader. For maksimal oppetid for utstyret kan du enkelt kontakte serviceteamet med appen.

Oversikt over maskiner i flåten

Du vil ha tilgang til en nettportal, og en oversikt over alle smart-trucker på stedet. Se antall timer kjørt, flåtenumre, service- og leiekontraktdata.

Truckutnyttelse

Ha oversikt over driftstimer og skreddersy serviceintervaller for å gi truckene lengre livssyklus.

Serviceforespørsler

Kommuniser med serviceteamet ditt via webportalen eller appen ved å sende bilde og/eller melding.

I_Site flåteadministrasjon

Med ett klikk kan du aktivere I_Site for å følge med på truckene og førerne dine, for å få de nødvendige forbedringene.

Hvordan oppgradering til I_Site forbedrer driften

Smart-trucker kan enkelt tilkobles I_Site, Toyotas flåteadministrasjonssystem. Med ett klikk kan teknologien aktiveres, slik at du kan følge med på driften og bruke dataene til å oppdage og løse utfordringer. I_Site gir deg detaljerte rapporter for å fatte de riktige beslutningene og gjennomføre forbedringer i truckutnyttelse, styre hvilke førere som skal ha tilgang til de ulike truckene, og forbedre serviceintervaller, med mer.

MER OM I_SITE FLÅTESTYRING

Smart-trucker som kobler sammen virksomheten

Hvordan forbereder smart-trucker i dag virksomheten min for fremtiden?

Smart-trucker i dag hjelper deg med å sikre fremtiden til logistikken din. Ved å samle inn og analysere data for smart-truckene dine kan du optimalisere de ulike områdene av virksomheten kontinuerlig. Du kan forlenge livssyklusen til utstyret og optimalisere antallet trucker for ulike sesonger/sesongtopper. Du kan også benytte deg av alternative tilbud som passer for virksomheten din, som leietrucker med timesbetaling. Du kan også velge forebyggende service for å unngå driftsstans i fremtiden.

Hvordan bidrar smart-trucker til å følge lean-prinsippet i driften?

I en verden der alt er koblet sammen, får du med smart-trucker den nødvendige informasjonen til å sørge for at du har full kontroll og kan forbedre effektiviteten i driften. Du kan måle og forbedre, eller utføre handlinger via nettet. Enten du bare har én truck, eller en stor flåte av gaffeltrucker ved flere anlegg globalt. Resultatet? Lean-prinsippet i driften med ekstrem optimalisering og null sløsing med energi, tid og plass.

Vårt syn på Smart Logistikk

Relatert innhold

Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen flåten din, samler alle data og gir deg en oversikt over hva som skjer. Ved å benytte I_Site, får også grunnlag for å optimalisere driften.

Les mer

Besøk vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk

Se i vår nettbutikk for trucker som skyvemast, palletruck og plukktrucker, med mer produktinformasjon og alternativer.

Kjøp på nett

Autopilot utfører horisontal transport

Automatiserte løsninger

Gjennom vårt utvalg av automatiske trucker og lastebærere tilbyr vi avanserte, fleksible løsninger for smart og kostnadseffektiv godstransport.

Les mer

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer

Fjern alt