Oppdag vår lean visjon i en smart fremtid

Smarte trucker fra Toyota

Koble til truckene for å ha kontroll over driften

  • Lagertrucker bestilt fra og med oktober 2018 er smart-trucker

  • Integrert telematikkmaskinvare som standard

  • Enkel oppgradering til I_Site-applikasjon

Våre smarte trucker er utstyrt med telematikkmaskinvare for enkel tilkobling til I_Site, applikasjonen som lar deg følge med på truckutnyttelsen og føreradferden. Med et enkelt klikk kan teknologien aktiveres, slik at du kan ha kontroll over driften og bruke dataene til å forbedre virksomheten.

AI-basert fremtidslogistikk

Lean logistikk og en kontinuerlig flyt er en utfordring nå, og enda mer i fremtiden. Vår løsning? Samarbeid mellom trucker med kunstig intelligens som sender riktige trucker til riktig sted, til rett tid. For maksimal verdistyrkende drift med ekstrem optimalisering, og null sløsing med energi, tid og plass som resultat.

Se her for flere innovasjonssaker

Vår "logiconomi"-tilnærming

Bruk lean-tankegangen i logistikk

  • Samarbeid med interessentene våre om de nyeste trendene
  • Gi svar
  • Inspirasjon for fremtiden

Logiconomi er ordet vi bruker til å beskrive denne tankemåten – med mål om slanke prosesser, mindre sløsing, maksimal effektivitet og lavere kostnader. Alt med hjelp fra innovasjon og samarbeid med likesinnede partnere.

Les hele saken: Hvordan lean tankegang og smarte trucker løser utfordringer innen logistikk >

Samarbeid for fremtiden

Logistikkløsninger for i dag og i morgen

I tråd med globale trender, som e-handel og digitalisering, er materialhåndteringsbransjen i endring og tilpasser seg raskt. Derfor samarbeider vi med partnere, som vårt søsterselskap  Vanderlande og Microsoft om logistikkløsninger for i dag og fremtiden.

Ungdommelig og innovativ tenking for materialhåndtering

En del av tilnærmingen er Logiconomi-ordningen for studentpremiering, designet for å fremme frisk, ungdommelig og innovativ tenking rundt materialhåndtering. Toyota Logistic Design Competition ble opprettet for å starte en dialog med unge designere og skape nye ideer. Etter suksessen ble Toyota Logistics Engineering Challenge lansert for å utfordre ingeniørstudenter for å skape innovative, men realistiske tekniske løsninger.

LOGICONOMI-konvensjonen

Vi forstår at vi må ha et åpent sinn og være smidige når det gjelder fremtidige trender i logistikkteknologi, og at samarbeid med kunder og likesinnede leverandører er viktig for å oppnå dette. Målet vårt er å samarbeide med kundene i å dele ideene våre og hjelpe dem med å forbedre effektiviteten i alle ledd av prosessen. Det er en kontinuerlig prosess for oss – vi kaller det Logiconomi. Logiconomi-konvensjonen vår har hjulpet oss med å dele ideene våre, få verdifulle tilbakemeldinger og dele det vi kan om lean-konseptet med kundene.

Vår tilnærming til Logiconomi

Vår tilnærming til Logiconomi

En fremtidsrettet tilnærming til utvikling av effektive, økonomiske logistikkprosesser, som involverer lean-praksis, innovasjon og samarbeid.

Les mer

Autopilot utfører horisontal transport

Automatiserte løsninger

Gjennom vårt utvalg av automatiske trucker og lastebærere tilbyr vi avanserte, fleksible løsninger for smart og kostnadseffektiv godstransport.

Les mer

Nærbilde av SAS logo på en truck

System of Active Stability

Denne innovasjonen forbedrer sikkerheten og bidrar til å redusere kjørekostnadene for bedriften ved å overvåke truckhåndteringen.

Les mer

Truckfører på lithium-ion truck i et lager

Utvalg av unike litium-ion-produkter

Litium-ion-batterier har vist seg å være 30 % mer energieffektive enn blybatterier, med betydelig lavere CO2-utslipp.

Les mer

Fjern alt