Hvordan lean-prinsippet og smart-trucker løser logistikkutfordringer

Logistikk er ofte en avgjørende faktor for bedriftens suksess, og blir i økende grad en viktig differensieringsfaktor. I tråd med globale trender, som e-handel og digitalisering, er materialhåndteringsbransjen i endring og tilpasser seg raskt. Kundene forventer at varer og pakker leveres så raskt som mulig, og derfor må virksomheten din fungere så effektivt som mulig.

Tilkobling er avgjørende i logistikk

Verdien av tilkobling kan ikke overses i dagens utfordrende logistikksystemer i arbeidet med å bli kvitt sløsing. Vi ønsker å gi et betydelig bidrag til bedre effektivitet og oppfordre til slankere logistikkoperasjoner i hele Europa.


Tilkobling vil spille en viktig rolle i dette. Vi lever allerede i en tilkoblet verden, med tilgang til alt og alle med et tastetrykk. Nye, høyere standarder settes kontinuerlig og former alle aktørenes forventninger. Ting må bevege seg raskt, måles nøyaktig og forbedres kontinuerlig for maksimum ytelse. For verdiøkning i alle ledd av prosessen. Det samme gjelder for materialhåndtering og truckutnyttelse.

Verden forandrer seg, med nye utfordringer i materialhåndtering

Operasjonene må følge lean-prinsippet: en friksjonsfri logistikkflyt med eliminering av all sløsing. Lean logistikk og en kontinuerlig flyt er en utfordring nå, og enda mer i fremtiden. Derfor jobber vi alltid for å tilby de beste løsningene for å hjelpe deg med å implementere en slank produksjonsflyt. Målet vårt er å bidra ved å minimere antall transportbevegelser og maksimere hastigheten fra mottak av varer til endelig leveringspunkt.

Forbered logistikkfremtiden din med smarte-trucker

Visste du at gjennomsnittlig utnyttelse av en gaffeltruckflåte bare er ca. 35 %?Dette betyr 65 % sløsing som kan elimineres, enten det er tapt tid, kostnader eller skader.

Målet vårt er å samarbeide med deg i å dele ideene våre og hjelpe deg med å forbedre effektiviteten i alle ledd av prosessen. Med tilkoblede gaffeltrucker kan du ha kontroll over driften, eliminere all sløsing og jobbe mot en drift som følger lean-prinsippet. Du vil kunne måle og forbedre. Også måling og fjernstyrte handlinger: hvor og når som helst i en tilkoblet fremtid ...

Smarte trucker hjelper deg med å øke produktiviteten i driften, og gir deg verktøy for å oppnå bedre helse og sikkerhet, noe som minimerer kostnadene og eliminerer sløsing. Ved å ha en smart-truck i dag, kan du begynne å måle med en gang. Dette gir deg bedre service, og til og med prediktiv service i fremtiden, noe som gir deg et konkurransefortrinn. Dette gir færre avbrudd i driften, som blir mer produktiv og effektiv, hvilket sparer deg for både tid og penger.

Lær mer om smarte trucker

Lean-prinsippet i logistikk

I Toyota har vi et globalt omdømme for bruk av lean-prinsippet i selskapet, og vi drar fordel av kontinuerlige forbedringer ved å ta i bruk ny teknologi i vår egen logistikk. Med et mål om å bli en markedsleder innenfor materialhåndteringsløsninger og -tjenester investerer vi i teknologi og begir oss ut på en digital reise.

Vi følger lean-prinsippene i logistikkprosesser med de samme målene – eliminering av avfall, maksimum verdiøkning og total kvantitet, hvilket betyr riktige varer, på riktig sted og til riktig tid. Målet vårt er å følge lean-prinsippet og jobbe på en effektiv måte, slik at vi kan forstå deg og virksomheten din. Ikke bare for å dele ideene våre, men også for å samarbeide med deg og hjelpe deg med å forbedre effektiviteten på hvert trinn av prosessen.

Vår visjon for Smart Logistikk
Autopilot utfører horisontal transport

Automatiserte løsninger

Gjennom vårt utvalg av automatiske trucker og lastebærere tilbyr vi avanserte, fleksible løsninger for smart og kostnadseffektiv godstransport.

Les mer

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer

Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen truckflåten din online, samler inn data og gir deg en over hva som skjer og forteller hvordan du kan optimalisere driften.

Les mer

Fjern alt