Løfter standarden til nye høyder

Fra tiltende førerplass til 360° styring, fra vekselstrøm til regenerative bremser, fra Transitional Lift Control til flåtestyring: Toyota har vært ledende med innovative funksjoner gjennom årene. Med den nye BT Reflex-serien setter vi nye standarder for sikkerhet, ergonomi og energieffektivitet.
;

Proven innovation

INTUITIV

Skyvemasttruckførere er ofte de best kvalifiserte førerne på ditt team. Vi hjelper til med å gjøre deres liv enklere, tryggere og mer komfortabelt med en nydesignet, ergonomisk og funksjonell førerplass.

INTERAKTIV

Den nye og unike interaktive berøringsskjermen har forskjellige funksjoner som hastighetskontroll, løftehøyde og advarsler om overbelastning.

INTELLIGENT

Våre analyser av 10.000 tilkoblede smarte trucker, viser at lithium-ionbatterier oppfyller kravene til skyvemasttruckoperasjoner. Vi tilbyr valget mellom tre energipakker for at du kan velge den som passer ditt behov– en beslutning som vil påvirke dine driftskostnader, produktivitet og miljøet.

INNSIKT

Du kan nå nye nivåer innen sikkerhet, produktivitet og effektivitet med nye BT Reflex smart truck som standard. Bare autoriserte førere kan starte maskinen på en trygg måte, og den kan enkelt kobles til Toyotas I_Site flåtestyringsverktøy.

Intuitiv føreropplevelse

Toyota BT Reflex E-serien
Nye BT Reflex funksjoner

Se hele historien

Lytt til vår R&D-direktør, Gustav, snakke om den nye intuitive førerplassen.

Len deg tilbake, og se opp

Ingen førere er like, og vi har derfor designet en løsning som gir nøyaktig riktig høyde og vinkel, uansett hvem som kjører trucken.

For maksimal sikt har vi et valgfritt panoramaglasstak. Den unike tiltende førerplassen på E-serien har påvist å redusere overbelastning. En lykkelig fører er en produktiv fører!

Komfort på neste nivå

Det nye, valgfrie luftdempede setet sørger for at førere kan utføre tungt arbeid på en komfortabel måte. Kabinens gulvhøyde kan også enkelt justeres ved å trykke på en knapp, noe som ytterligere forbedrer førerens ergonomi.

På fingertuppene

Nye BT Reflex har en ny høyrehånds kontrollenhet som lar føreren velge mellom småspaker/joystick-kontroll eller multifunksjonskontroll, etter førerens egne preferanser.

Det essensielle

Ekstra lagringsplass, ladepass for mobiltelefon, og til og med en valgfri integrert Bluetooth-høyttaler i taket, så du kan høre på favorittmusikken hele skiftet.

Interaktiv berøringsskjerm

Toyota BT Reflex berøringsskjerm

Se hele historien

Lytt til vår Software Developer, Sandy, snakke om den nye interaktive berøringsskjermen.

Adgangskontroll

Den nye berøringsskjermen gir enkel interaksjon mellom føreren og trucken. Dette betyr et høyere nivå av sikkerhet og produktivitet. Med PIN-kode eller adgangskort sikrer du at kun autoriserte førere kan kjøre trucken.

Kjørekontroll

Den nye skjermen viser ikke bare en digital daglig kontroll før kjøring, men også andre sikkerhetsfunksjoner som automatisk hastighetskontroll, gaffelnivellering og sentrering av gafler. Sikkerhet først!

Løftemodus

Når lasten løftes, vil føreren få kontinuerlige oppdateringer om løftehøyde, lastvekt og gaffeljusteringer, samt mer kritiske varsler som overbelastning.

Tilpass innstillingene

Berøringsskjermen gir deg mulighet til å tilpasse innstillingene som for eksempel sette begrensning på løftehøyde og forhåndsvalg av høyde, og andre ytelsesparametere som er viktig for arbeidet.

Intelligente energipakker

Lithium-ionbatteri

Se hele historien

Lytt til vår Sales Director, Stefan, snakke om den nye intelligente energipakker

Li-ion: Veien å gå

BT Reflex er utstyrt med Toyotas egne lithium-ionbatterier som foretrukket energiløsning. Rask og enkelt pauselading fører til at batteribytte er unødvendig, og du har heller ikke behov for et eget laderom.

 

Passer perfekt

Analyse av 10.000 tilkoblede smarte trucker viser at lithium-ion er den foretrukne energiløsningen for de mest intensive skyvemasttruckapplikasjonene. Perfekt for både deg og miljøet!

Doble levetiden

Som med alle lithium-ionbaserte energisystemer, er det vedlikeholdsfritt og krever mindre daglig tilsyn. Dette gir trucken lengre levetid. Batteriet er avhengig av pauselading for å fungere optimalt.

Tre forskjellige størrelser

Med gode laderutiner kan det være mulig for trucker med den minste energipakken å jobbe døgnet rundt. For å gi deg maksimal fleksibilitet tilbyr vi tre forskjellige alternativer

 • Standard
 • Intensiv
 • Maksimal

Innsikt med I_Site

Kun autoriserte førere

Ved å lage unike førerprofiler med PIN-kode i I_Site-portalen sikrer du at kun opplærte og autoriserte førere har tilgang og kan kjøre maskinen. Du kan også velge å bruke personlige adgangskort som nøkkel på truckene.

Økt sikkerhet

En digital daglig kontroll før kjøring er en smart I_Site-funksjon som er inkludert i førergrensesnittet på BT Reflex for å sørge for at en automatisk sjekk av trucken blir gjort av førerne før hvert skift. Dette forbedrer påliteligheten og sikkerheten.

Motta meldinger av trucken

Denne I_Site-funksjonen gjør det enkelt å sende meldinger til og fra trucken gjennom det nye førergrensesnittet. For eksempel kan førere sende et varsel dersom det oppstår et problem, og en servicetekniker kan sende en melding til sjåføren om å returnere til basen.

Minimer skader

Støtsensorene på BT Reflex gir informasjon om kollisjoner, og innsikten du får gjennom flåtestyringsverktøyet, I_Site, kan bidra til å forhindre og unngå skade på dine trucker og ansatte – for en tryggere og mer kostnadseffektiv drift.

Les mer om I_Site packages

Møt den nye Reflex-familien

BT Reflex R-serien

Høy ytelse

 • Løftehøyde: Opptil 13 m
 • Løftekapasitet: Opptil 2,5 t
 • Utmerket stabilitet og Transitional Lift Control (TLC)

Gå til produkter

BT Reflex E-serien

Med tiltende førerplass

 • Løftehøyde: Opptil 13 m
 • Løftekapasitet: Opptil 2,5 t
 • Reduserer belastningene på føreren

Gå til produkter

BT Reflex O-serien

Innendørs og utendørs

 • Løftehøyde: Opptil 7,5 m
 • Løftekapasitet: Opptil 1,6 t
 • Slitesterke hjul og høy bakkeklaring

Gå til produkter

Vil du vite mer?

Ofte stilte spørsmål:

 

Vil du prøvekjøre?

Fjern alt