Temperatur-kontrollerte omgivelser

Operasjoner i kjølerom er et av de tøffeste arbeidsmiljøene for gaffeltrucker. Ikke bare påvirker kuldegradene truckens batterikapasitet, elektronikk, smøring og førerens mulighet til å betjene trucken, men du må også tenke på bruken av plass. Kjøl- (temperaturer ned til 0°C) eller frys- (under 0°C) operasjoner krever enkle, effektive løsninger som minimerer sløsing av plass, ressurser og tid, samtidig som de sikrer pålitelighet i disse krevende miljøene. Vi har en lang historie og erfaring med arbeid i kjøl/frys-operasjoner, og tilbyr som standard et komplett utvalg av kjøretøyer og løsninger for kjølt drift samt dedikerte fryselagerløsninger.

Tilgjengelige enkle løsninger for kalde soner

Tilpassede fryseroms-trucker for maksimal driftstid

  • For temperaturer ned til -30°C
  • Tilpassede fryseromsspesifikasjoner og opsjoner for hver modell
  • Servicekontrakt tilpasset dine behov

Toyotas komplette gaffeltruckserie er konstruert for å fungere effektivt ned til 0°C uten spesialtilpasninger. For temperaturer ned til -30°C vil de fleste trucker imidlertid måtte tilpasses. Slike tilpasninger kan være maskiner utført i rustfritt stål, hydraulikkolje for bruk i kalde omgivelser, sklisikre plattformer, oppvarmede batterier osv. Toyota tilbyr en rekke trucker; jekketraller, plukktrucker, skyvemasttrucker og smalgangstrucker (VNA), så vel som motvektstrucker som kan tilpasses for bruk i kalde omgivelser. Noen trucker krever lite modifisering, f.eks. Toyota BT Levio palletrucker og BT Staxio stablere trenger ganske enkelt hydraulikkolje for bruk i kalde omgivelser – i alle andre henseender er de ferdig forberedt for kjølerom med helt forseglede komponenter. Alle maskiner som er klargjorte fra fabrikken for drift i lavtemperatursoner er tydelig merket med snøfnugg-symbolet. Dette hjelper med å redusere kostnadene ved å redusere risikoen for at truckene blir brukt feil.

Kontakt oss

Alt du trenger å vite om logistikk i temperaturkontrollerte miljøer

Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send oss dine spørsmål online

Vi svarer deg så snart vi kan. Alle henvendelser behandles i samsvar med vår Personvernerklæring.

Autopilot utfører horisontal transport

Automatiserte løsninger

Gjennom vårt utvalg av automatiske trucker og lastebærere tilbyr vi avanserte, fleksible løsninger for smart og kostnadseffektiv godstransport.

Les mer

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Kvinne sitter ved kontorpulten med pc

Finansier din truck

Vi kan tilby flere mulige finansieringsløsninger, hvor vi finner den som passer for ditt selskap, så kan du konsentrere deg om kjernevirksomheten din.

Les mer

Fjern alt