Temperatur-kontrollerte omgivelser

Operasjoner i kjølerom er et av de tøffeste arbeidsmiljøene for gaffeltrucker. Ikke bare påvirker kuldegradene truckens batterikapasitet, elektronikk, smøring og førerens mulighet til å betjene trucken, men du må også tenke på bruken av plass. Kjøl- (temperaturer ned til 0°C) eller frys- (under 0°C) operasjoner krever enkle, effektive løsninger som minimerer sløsing av plass, ressurser og tid, samtidig som de sikrer pålitelighet i disse krevende miljøene. Vi har en lang historie og erfaring med arbeid i kjøl/frys-operasjoner, og tilbyr som standard et komplett utvalg av kjøretøyer og løsninger for kjølt drift samt dedikerte fryselagerløsninger.

Utfordringer i kalde områder

Trendene er klare, dagens forbruker verdsetter bekvemmelighet, sunn mat og levering til rett tid. Flere ferske og kjølte produkter bestilles i mindre kvanta. Det blir mindre enkeltpaller inn og ut fra butikker, så kjølekjeden må bli så fleksibel som mulig for å holde kostnadene under kontroll:

utfordring

Tid

Minimere nedetid og ha tilgang til riktig teknologi.

utfordring

Plass

Maksimere plassen og beholde fleksibiliteten.

utfordring

Ressurser

Holde arbeidere og utstyr varme nok til å holde effektiviteten høy.

Løsninger for å minimere sløsing med tid, plass og ressurser

Kjølte (omgivelsestemperatur ned til 0°C) eller frosne (under 0°) operasjoner krever magre, effektive løsninger som minimerer sløsing med plass, ressurser og tid, samtidig som de sikrer pålitelighet i disse krevende miljøene. Vi har en lang historie og erfaring med å jobbe i lavtemperaturoperasjoner, og tilbyr et komplett utvalg av kjøretøy og løsninger for kjøledrift samt dedikerte fryselagerløsninger.

Tilgjengelige enkle løsninger for kalde soner

Tilpassede fryseroms-trucker for maksimal driftstid

  • For temperaturer ned til -30°C
  • Tilpassede fryseromsspesifikasjoner og opsjoner for hver modell
  • Servicekontrakt tilpasset dine behov

Toyotas komplette gaffeltruckserie er konstruert for å fungere effektivt ned til 0°C uten spesialtilpasninger. For temperaturer ned til -30°C vil de fleste trucker imidlertid måtte tilpasses. Slike tilpasninger kan være maskiner utført i rustfritt stål, hydraulikkolje for bruk i kalde omgivelser, sklisikre plattformer, oppvarmede batterier osv. Toyota tilbyr en rekke trucker; jekketraller, plukktrucker, skyvemasttrucker og smalgangstrucker (VNA), så vel som motvektstrucker som kan tilpasses for bruk i kalde omgivelser. Noen trucker krever lite modifisering, f.eks. Toyota BT Levio palletrucker og BT Staxio stablere trenger ganske enkelt hydraulikkolje for bruk i kalde omgivelser – i alle andre henseender er de ferdig forberedt for kjølerom med helt forseglede komponenter. Alle maskiner som er klargjorte fra fabrikken for drift i lavtemperatursoner er tydelig merket med snøfnugg-symbolet. Dette hjelper med å redusere kostnadene ved å redusere risikoen for at truckene blir brukt feil.

Kontakt oss

Flere løsninger for temperatur-kontrollerte omgivelser

Alt du trenger å vite om logistikk i temperaturkontrollerte miljøer

Kundecase

Shuttle reoler muliggjør kompaktlagring

Den verdensledende matprodusenten, Döhler, trengte en løsning for å lagre tusenvis av paller med mat i kjøle- og fryserom. Toyota Material Handling leverte derfor en reol- og shuttleløsning som passet perfekt til deres lager takket være effektiv plassutnyttelse.

Döhlers kundehistorie >

Toyota reoler lagrer frosne varer effektivt hos Foster Fast Food

Foster Fast Food var på utkikk etter en plassbesparende løsning for effektivt å håndtere og lagre sine frosne, kjølte og omgivende varer. Etter at de allerede hadde Toyota-trucker i drift, returnerte de til Toyota Material Handling for en fryseroms-truck og pallereoler med smal gang.

Foster Fast Foods kundehistorie >

Toyota leverer drive-in reoler med fryselager til Natures Menu

Natures Menu fikk en komplett logistikkløsning tilbudt av Toyota for å lagre deres frosne dyrefôr. Drive-in reolløsningen i deres fryselager kan lagre nesten 1000 paller.

Natures Menus kundehistorie >

Fjern alt