BT Autopilot-trucker for automatisert stabling og horisontal transport

Automatiserte lagertrucker

BT Autopilot-trucker for automatisert stabling og horisontal transport

Automatiske løsninger

For å kunne optimalisere effektiviteten og fleksibiliteten på ditt lager, tilbyr vi forskjellige typer automasjon. Takket være automatiske produkter fra Toyota, kan du nå minimere skader og arbeidskostnader, mens truckførerne kan få oppgaver av større verdi.
Autopilot TAE050

Automatiske trekkvogner

 • Automatisert lastbærer med ledesystem
 • Veiledes av magnettape
 • Opptil 0,5 tonn

AE050 er en kompakt lastbærer som er kostnadseffektiv og enkel å montere, og veiledes av magnettape på gulvet. Denne AGV-en kan brukes til enkel, horisontal transport fra A til B, til å plukke opp og sette av last. Den er perfekt til å trekke opptil 500 kg eller bære opptil 140 kg, med boltefesting for ramme. En sikkerhetsskanner med brukervennlig berøringsskjerm gjør den sikker og presis.

Autopilot LAE

Automatiske lagertrucker

 • Automatisert lastbærer med ledesystem
 • Presis laserstyring
 • Opptil 2,5 tonn

Autopiloten er tilgjengelig i ulike modeller, avhengig av operasjon: horisontal transport, stabling eller etterfylling. Disse førerløse truckene overtar repetitive arbeidsoppgaver mellom produksjonslinjer og lagerområder eller transportbånd. De garanterer for sikkerheten med sin avanserte laserteknologi og er basert på standard truckdesign, slik at de også kan kjøres i manuell modus.

Toyota Radioshuttle

Halvautomatiske lastebærere

 • Trådløst fjernstyring
 • Egner seg for kalde og fuktige miljøer
 • Opptil 1,5 tonn

BT Radioshuttle er en halvautomatisert, høyhastighets lastbærer for spesialreoler og kan styres med fjernkontroll. Håndtering av paller kan gjøres med en skyvemasttruck eller motvektstruck. Radioshuttle muliggjør lagerhold med høy plassutnyttelse og maksimering av antall paller, som sparer plass og kostnader.

Toyota og Vanderlande tilbyr helautomatiske løsninger

Helautomatiserte løsninger

 • Automatiske logistikkprosesser 
 • I samarbeid med Vanderlande
 • For lager og distribusjonssenter i alle bransjer

Sammen med vårt søsterselskap Vanderlande, tilbyr vi et bredt utvalg av integrerte helautomatiske løsninger (innovative systemer, intelligent software og livssyklus tjenester) for å implementere rask, pålitelig og effektiv automasjonsteknologi i din virksomhet. Finn ut mer her https://www.vanderlande.com.

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer

Produksjon

Produksjon

Et av kjerneområdene våre er løsninger for produksjon. Vi er stolte over å alltid levere de beste løsningene for å hjelpe deg med å utvikle en "lean" produksjonsprosess.

Les mer

Traigo flytter tønner

Spesialister i din bransje

Vi strekker oss langt for å forstå dine individuelle behov for å alltid levere kvalitet, pålitelighet og tilpassede løsninger som passer kundens spesifikasjoner.

Les mer

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer

Fjern alt