Langsiktig partnerskap gjennom hvert automatiseringsprosjekt

Med mer enn 250 vellykkede AGV-prosjekter og over 800 AGV-er i drift i Europa, har vi bred erfaring innen håndtering av AGV-prosjekter. Med dedikerte AGV-spesialister som tar deg gjennom de ulike fasene i prosjektet, kan du være trygg på at du får den beste løsningen for å nå dine mål.

Erfaring fra mange automatiseringsprosjekter

Vi er eksperter på automatiserte materialhåndteringsløsninger

Vårt team av AGV-eksperter vil hjelpe deg med strategier, idéer og løsninger for å automatisere driften. Les våre kundehistorier for å lære mer om hvordan vi har hjulpet de med deres reise innen automasjon.

TOROs varer blir trygt flyttet av førerløse trucker fra Toyota

Den norske matprodusenten TORO implementerte fem førerløse trucker fra Toyota for å kunne arbeide raskere og mer kostnadseffektivt. For å legge til rette for en glatt interaksjon mellom AGV og manuelle trucker, har TORO implementert ytterligere sikkerhetstiltak.

TOROs kundehistorie

Tines meieriprodukter blir håndtert av Toyota AGV

TINE Meieriet Tretten produserer en rekke ulike grøtprodukter, i tillegg til forskjellige osteprodukter som nå automatisk blir hentet på et transportbånd og innlagret i opptil ni meters høyde i en gjennomløpsreol. Jobben blir utført av den første Reach AGV-en som Toyota Material Handling har levert her i landet.

Tines kundehistorie >

Perfekt samspill mellom AGV-er og manuelle trucker hos Coop

Bruk av autotrucker i manuelle lagermiljøer kan være en utfordrende kombinasjon og er årsaken til at flere AGV-prosjekter har mislyktes. På regionlageret til Coop i Trondheim har imidlertid lagermedarbeiderne lært seg å spille på lag med AGV-ene som dermed uhindret kan kjøre sine faste ruter midt i en sverm av manuelle trucker.

Coops kundehistorie >

Hver fase av prosjektet

Kontakt oss

.

Har du lest alt til nå?

Kontakt oss

Karim El-Kelish
Logistics Solutions Manager
+47 909 25 077
karim.el-kelish@no.toyota-industries.eu
 
Ønsker du å bli kontaktet angående AGV? Send melding til oss via kontaktskjemaet.
 
 
Fjern alt