Toyota Service Concept

Vi tilbyr deg ikke bare kvalitetsprodukter, men også kvalitetsservice. Kundetilfredshet er vår første prioritet, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle forventningene dine. Det er derfor vi bruker Toyota Service Concept, en strukturert tilnærming for å optimalisere tjenestene basert på 12 nøkkelverdier.

Standardisering

Uansett hvor du er, kan du stole på vår høye servicestandard og nøyaktige tidsfrister.

Avfallseliminering

Vi fokuserer alltid på å eliminere vedlikehold og minimere miljøbelastningen vår.

Akkreditering

Gjennom godkjente og sertifiserte teknikere sørger vi for at serviceaktivitetene våre er i tråd med Toyota-standardene.

Genchi Genbutsu

Genchi Genbutsu betyr "å gå og se", slik at vi faktisk kan forstå den reelle situasjonen og løse hvert enkelt problem.

Heijunka

Heijunka jevner ut arbeidsbelastningen og gir en friksjonsfri arbeidsflyt. Derfor prioriterer vi planlegging av hvert enkelt besøk.

Responstid

Vi forstår at responstid er det viktigste når driften din har stoppet. Dette betyr å få virksomheten i gang igjen raskt og effektivt.

Jidoka

Jidoka handler om å synliggjøre problemene Vi tar alle sammen problemene på alvor og løser dem så raskt og på en så trygg måte som mulig.

Perfekt tilpasning

Vi bestreber oss på å være det perfekte valget for behovene dine. Riktige mennesker, riktige ferdigheter, riktige deler og riktige avtaler.

Kaizen

Når du setter din lit til filosofien vår om kontinuerlige forbedringer – et Toyota Way-prinsipp og en del av TPS-systemet vårt – kan du være sikker på at vi alltid jobber for å forbedre servicekvaliteten vår.

Poka yoke

Poka Yoke er en mekanisme eller prosess designet for å unngå feil. Ved å konstant oppgradere kvaliteten på delene og kontrollere dem før de sendes, sørger vi for at riktig del leveres til riktig tid.

Hoshin

Takket være arbeidet vårt for langsiktig og strategisk planlegging kan du være trygg på at vi oppfyller kravene dine ikke bare i morgen, men også i årene som kommer.

Sanntidsinformasjon

Teknikerne våre har online-tilgang til all informasjon de trenger for å gjøre jobben. Dette gir deg en effektiv service av høy kvalitet til enhver tid med minimal nedetid.

Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen truckflåten din online, samler inn data og gir deg en over hva som skjer og forteller hvordan du kan optimalisere driften.

Les mer

Servicetekniker har service på en Toyota truck

Våre servicepakker

Serviceplanene våre holder hjulene i gang i virksomheten din og hjelper deg med å utnytte truckparken din best mulig, uansett merke, slik at du kan planlegge driften uten å være i tvil. Visste du at årlig sakkyndig kontroll på trucken din er lovpåalgt i Norge? Les mer om våre servicepakker i dag. 

Les mer

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Fjern alt