Velg riktig truck i varehandelen

Velg riktig truck i varehandelen

Det finnes mange forskjellige gaffeltrucker og kombinasjoner å velge mellom for detaljhandel og det er mange valg man skal ta før en ny gaffeltruck er på plass. Dette kan være forvirrende og derfor har vi valgt å presentere noen av våre gaffeltrucker i denne hurtigguiden. Våre gaffeltrucker passer perfekt til detaljhandel og komplementerer hverandre i de forskjellige stadiene av håndteringsprosessen. Ønsker du flere detaljer etter å ha lest denne guiden kan du laste ned full oversikt over alle våre produkter og løsninger.
Jekketralle BT Lifter fra Toyota

Maskiner for å losse av lastebiler

Når dine leverandørers lastebiler ankommer med varene du har bestilt har du behov for at dine lageransatte skal kunne jobbe mest mulig hurtig og effektivt. Her er noen av de mest vanlige og enkleste maskinene å bruke for en slik type operasjon: 

 

 • Jekketralle – dette er en ren nødvendighet i et hvert lager. Med et fåtall jekketraller plassert på nøkkelposisjoner rundt omkring i lageret blir det enkelt å flytte på esker, varer og annen merchandise. Og ikke minst bidrar jekketrallen til viktig rygg-avlastning ved å minimere behovet for å løfte tunge artikler manuelt.
Velg riktig jekketralle
Palletruck BT Levio fra Toyota. Kjøp online!
 • Motoriserte palletrucker - for å spare tid bør dine lagermedarbeidere kunne bevege seg fort og smidig gjennom lageret, ideelt med en motorisert palletruck. Og enda viktigere; de kan enkelt både gå inn og ut av de ankommende lastebilene med disse kompakte maskinene.

 

Tips; dersom ditt lager har lang avstand til lasterampen, velg en motorisert palletruck med plattform for å få gjort mer arbeid innen for en kortere tidsramme.

Kjøp palletruck her
stabletruck BT Staxio fra Toyota. Kjøp online!
 • Stablere – dersom varene dine har behov for å bli stablet mens de losses av lastebilen bør du vurdere en motorisert stabletruck, slik at du kan kombinere disse aktivitetene og spare tid.

Tips; for å avdekke løftebehovene for dine operasjoner trenger du kun å måle opp din høyeste hylle og deretter plusse på 15 til 20 cm på din oppmåling.

Kjøp stabletruck her
Skyvemasttruck BT Reflex fra Toyota

Skyvemasttrucker

For å kunne skape plass til andre innkommende varer, er dine varemottak ideelt sett plassert i et venteområde, hvor dine lagermedarbeidere kan transportere mot de angitte plassene for bort-pakking. For hurtig flyttetid og smidig stabling er skyvemast-maskiner den rette veien å gå.

Ut fra dine behov kan du vurdere følgende type skyvemast-trucker:

 • Kompakte skyvemasttrucker: dersom du har et stort volum av varer som skal stables sammen men ikke har et stort lager, kan du velge en maskin med et smalt chassis som er spesialdesignet for å kunne jobbe i smale områder.
Skyvemasttrucker fra Toyota
 • Skyvemasttrucker med ergometrisk tiltende kabin: en truck med tilt-kabin er et naturlig valg dersom ergonometri er viktig for deg og dine truckførere. Takket være denne egenskapen trenger ikke truckføreren å belaste nakken når de løfter en last som er plassert flere meter over bakken. I stedet bidrar den tiltede posisjonen til å gjøre det lettere og tryggere til å se nøyaktig hvor pallene skal stables.
   
 • Skyvemasttrucker for utendørsbruk: skyvemasttrucker er også tilgjengelige med spesielle dekk for utendørsbruk dersom dine operasjoner krever stabling utendørs.
Se våre skyvemasttrucker her
Plukktrucker fra Toyota

Plukktrucker

Etter at alle varene har kommet inn og er plassert i hyllene, kan dine lagermedarbeidere begynne å plukke varene som skal til hver butikk fra de lavere nivåene. For slik plukking på første- og andre nivå er plukktrucker perfekte for jobben, og da spesielt vår BT Optio L-serien, da de har fleksibel styrekontroll.

 

 • Plukktrucker med førerløft: dersom dine operasjoner krever høy-intensitets plukking på lavere nivå kan en plattform gjøre det lettere for maskinføreren å plukke artikler fra de høyeste nivåene på trucken når de velger de riktige varene.

 

 • Plukktrucker med utgang på begge sider: et design hvor det er mulig å gå ut på begge sider er ideelt da det tillater føreren å plassere de valgte varene rett på pallene på gaflene.

 

Semi-automated order picking in the warehouse
 • Semi-automatiserte plukk-trucker; for å øke å produktivitet kan du til og med implementere ordreplukkere som kan styres med fjernkontroll. Mens maskinføreren plukker varene, kan trucken bevege seg over gulvet på egen hånd.

Etter alle ordrene har vunnet veien til venteområdet kan de bli pakket og sendt til de riktige butikkene, for å ankomme i riktig tid!

Kjøp plukktruck her
Fjern alt