I_Site flåtestyringsløsning: Nå 50.000 koblede gaffeltrucker

Toyota Material Handling er i ferd med å skrive historie ved å koble opp til internett, sin gaffeltruck nr 50.000 over hele verden, noe som ikke bare gjør oss til den største truckprodusenten, men også ledende når det gjelder telematikk og innovasjon. Toyota kobler sammen sine kunders trucker gjennom det prisbelønte flåteadministrasjons-systemet I_Site.

I_Site Product Manager Marcus Löwendahl explains the power of fleet management and telematics within material handling:

"Vår I_Site løsning  er rettet mot alle våre kunder som har som mål å redusere kostnadene, forbedre produktiviteten og øke sikkerheten i logistikkvirksomheten - enten de har én enkelt truck eller har en stor flåte av gaffeltrucker på flere lokaliteter globalt. Mange sikkerhetsorienterte kunder over hele verden har redusert antall ulykker dramatisk ved å introdusere I_Site." 

 

Q: Hva er flåteadministrasjon innen logistikk?

Marcus: Det handler om å administrere truckene og truckførerne dine! Hver gaffeltruck er utstyrt med en dataenhet som kommuniserer via telenettverket til en webserver og gir kunden viktig informasjon om hvordan truckene og sjåførene brukes. Disse dataene er tilgjengelige via en webportal eller en App, som er perfekt når du er på farten eller jobber eksternt.

 

Q: Hvorfor er flåteadministrasjon av trucker viktig?

Marcus: Når man bruker et slikt flåtestyringsverktøy får man flere fordeler som kan deles i  fire hovedområder:

  • KOSTNADSKONTROLL: Reduksjon av skadekostnader, optimalisering av flåtestørrelsen og antall truckførere
  • PRODUKTIVITET: Optimalisert utnyttelse av truckene, forbedret kjøring, sanntidsvarsling og systemvarsling
  • HELSE OG SIKKERHET: Førertilgang og lisenskontroll, kontroll før bruk, støtvarsling, krypmodus ved kraftige støt, sperret av avdelingsleder og tilbakestille støt prosedyre 
  • MILJØ: Lengre maskinlevetid, optimalisering av batteribruk og varighet, reduksjon av tomgangstid på diesel og gassdrevne trucker

Q: Hvordan tror du flåteadministrasjon vil utvikle seg innen logistikk i fremtiden?

Marcus: Etter dagens trend, vil alle gaffeltrucker i løpet av bare noen år, bli koblet opp - så vel som mange andre "ting" i samfunnet. Vi vil også kunne koble til andre kjøretøy og maskiner til våre kunders virksomhet. Systemet vil levere informasjonen til brukerne på smartere måter, mer effektivt og strømlinjeformet, i sanntid eller nøyaktig når og hvordan du vil ha det.

 

Q: Hva synes du om den nye milepælen for I_Site?

Marcus: Vi er veldig spente på hvem som blir kunde med truck nr 50.000 som blir tilkoblet I_Site! Det er virkelig en milepæl i vår truckhistorie, siden ingen av våre konkurrenter er i nærheten av et lignende globalt fotavtrykk. Men samtidig vokser nummeret så raskt at vi snart kan feire nr 100.000 og til og med 500.000 tilkoblede gaffeltrucker.

 

Les mer om flåtestyring
Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen truckflåten din online, samler inn data og gir deg en over hva som skjer og forteller hvordan du kan optimalisere driften.

Les mer

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Fjern alt