Alle kampanjemaskiner kan du nå kjøpe enkelt i nettbutikken!

Populært truckutstyr og tilbehør

Relaterte saker

Fiskeritrucker hos Giskeødegård

SERVICE BLE AVGJØRENDE FOR TRUCKVALGET

På Valderøy i Giske kommune på Sunnmøre finner du Johan Giskeødegård AS. Familiebedriften har produsert klippfisk i over 80 år og har holdt til på denne værharde øya siden 70-tallet. I januar måned er det lite snø på bakken. Det er grått, regnet faller fra himmelen og vinden blåser konstant.

Truckførerkurs

TRUCKFØRERKURS - RETT I JOBB

Start å jobbe som truckfører rett etter du har fått ditt truckførerbevis. Hvert år utdanner vi flere tusen truckførere. Vi tilbyr også truckførerkurs på engelsk. Please contact us for operator training in english. Vi jobber for å sikre de tryggeste og mest kvalifiserte truckførerne på din arbeidsplass.

LEI EN TRUCK

Trenger du en truck med en gang, i en kort periode, eller i en lengre periode, og er du på utkikk etter en kostnadseffektiv løsning? Vi tilbyr et bredt spekter av trucker uansett når du har behov for ekstra hjelp. Ta kontakt med oss for et tilbud på leietruck som dekker dine behov. Vi tilbyr leietrucker fra èn dag til flere år!

Reolløsninger

REOLLØSNINGER FOR ALLE BEHOV

Vi tilbyr et stort utvalg av reolsystemer med egnede sikkerhets- og kontrollsystemer som utgjør den perfekte kombinasjonen med materialhåndteringsutstyret: tradisjonelle reolløsninger, kompakte pallereolløsninger for maksimering av lagerplassen, eller reolløsninger uten paller tilpasset virksomheten. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Fjern alt