Toyota Material Handling i Paris 2024

Mange ting skjer før og under de olympiske og paralympiske leker Paris 2024. På denne siden finner du oppdateringer angående hovedaktiviteter til våre frivillige og ansatte i Paris, for eksempel Marathon for All og vinnernes kunngjøring av Toyota Logistic Design Competition i Toyota.

Start Your Impossible

Siden 2015 har Toyota vært verdensomspennende mobilitetspartner for de olympiske og paralympiske leker. I 2024 foregår spillene til Paris hvor vi for første gang er den offisielle partneren for materialhåndteringsutstyr. Dette passer perfekt med selskapets formål om å "bevege verden mot enkelt og bærekraftig verden" - gitt Paris 2024s karbonutslippsmål.

Fra oktober 2022 ble alle ansatte i selskapet invitert til å bli med i Toyotas «Start Your Impossible»-program, med mål om å gjøre en forskjell for seg selv, sine kolleger og samfunnet for øvrig.

Start Your Impossible viser ikke bare frem bemerkelsesverdige olympiske og paralympiske idrettsutøvere, men kaster også lys over heltene bak suksessen deres – trenerne, lagkameratene, foreldrene og fansen – samfunnet som driver reisen deres. Hvor du kommer fra – samfunnet ditt – betyr noe. Det er denne respekten for lokalsamfunn og langvarig engasjement for sport som skinner i Toyotas støtte fra mer enn 200 olympiske og paralympiske idrettsutøvere rundt om i verden.

Maraton for alle

Kan du tenke deg å løpe et olympisk maraton? For 12 av våre kolleger er denne drømmen i ferd med å bli en realitet under Marathon for All, organisert som en del av Paris 2024. Dette maratonet lar medlemmer av publikum presse sine grenser og oppleve et eksepsjonelt øyeblikk, følge i fotsporene til olympiske idrettsutøvere.

Når de olympiske leker nærmer seg, forbereder kollegene våre seg for sitt livs løp 10. august. De skal løpe enten en 10 km eller et helt maraton gjennom hjertet av Paris. Hver deltaker har sine egne mål, motivasjoner og forberedelser. Vi snakket med noen av dem for å lære mer om inspirasjonene deres og hvordan de gjør seg klare til løpet.

La oss støtte dem i deres forberedelse til denne bemerkelsesverdige begivenheten! Tross alt, ingen reise tas alene.

Toyota Logistic Design Competition

Vår tilnærming til design er enkel. Vi ønsker stadig nye talenter velkommen, utforsker nye visjoner og oppmuntrer til åpne sinn. Vår leting etter morgendagens løsninger inspirerte til å lansere Toyota Logistic Design Competitions for studenter. Å ligge i forkant av tiden er kun mulig takket være vårt daglige søk etter de ferskeste og mest fremtidsrettede designerne av materialhåndteringsutstyr.


Sirkulær økonomi – hver liten bit teller

Utfordringen for denne utgaven er å komme med ideer til hvordan sirkulærøkonomiske prinsipper kan anvendes på logistikk. Der avfall reduseres til et minimum, og ressurser brukes for å skape minst mulig negativ påvirkning på miljøet. Til syvende og sist handler selvfølgelig ideene, oppfinnelsene og løsningene dine om å forbedre folks liv.

 

Vinnere

Vi gleder oss til å kunngjøre vinnerne av denne utgaven under Paris 2024. Følg med for mer informasjon!

Fjern alt