Design

I Toyota Design Center utvikler vi nye ideer til bruk i lagerdesign og gaffeltrucker fra Toyota, med fokus på innovasjon, kvalitet, effektivitet, brukervennlighet og bærekraftighet. Inspirert av Toyotas verdier på den ene siden og bransjeutviklingen på den andre, designer vi løsninger for materialhåndtering med kundene i fokus.
Mann tegner en truck på veggen

Om vårt designsenter

Innovativ produktdesign er en fulltidsoppgave og betyr at våre jekkertraller og trucker utvikles kontinuerlig.

Vårt designsenter er et kreativt og dynamisk miljø med dedikerte fagfolk som er ivrige etter å flytte materialhåndteringsverdenen inn i fremtiden. Våre design handler ikke bare om estetikk, det handler også om å gi en perfekt balanse mellom sikkerhet, holdbarhet, produktivitet, kjøreegenskaper og enkelhet; Toyotas kjerneverdier. Disse verdiene er viktige for designprosessen og blir uttrykt i former og funksjoner i det endelige produktet.

Design team ser gjennom tegninger

Toyota Logistics Design Konkurranse

Vår tilnærming til design er enkel. Vi ønsker nye talenter velkommen hele tiden og utforsker friske visjoner og oppfordrer til åpent sinn. 

I vår søken etter morgendagens løsninger, ble vi inspirert til å lansere Toyota Logistics Design Competitions for studenter i Europa. Vi ønsker å være i forkant ved å daglig søke etter oppegående og fremovertenkende designere inne materialhåndteringsutstyr.

Historiske høydepunkter i design

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Smilende mennesker i Toyota truck fabrikk

Vår historie

Vi har mer enn 100 års samlet erfaring innen materialhåndtering. Se noen av våre historiske høydepunkter!

Les mer

Smilende mennesker i kontorkorridor

Bli en del av teamet

Nøkkelen til optimalisering av produkter og måten vi arbeider på, er å jobbe med mennesker som er like lidenskapelige for logistikk og teknologi som oss!

Les mer

Fjern alt