Hva gjør man?

Du sender inn en forespørsel gjennom skjemaet under og vi finner en ny truck som passer ditt behov. Ved innbytte tilbyr vi leie, kjøp og leasing.

 

 

Fyll ut skjemaet og last opp bilder av trucken din, så kontakter vi deg!

 

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send oss dine spørsmål online

Vi kontakter deg så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensient i samsvar med vår Personvernerklæring.

Pusse opp eller gjenvinne

Når vi kjøper din truck renoverer vi den og gir den et nytt liv eller sender den til gjenvinning. På denne måten verner vi om planeten på best mulig måte.

 

Lei trucken tilbake og frigjør kapital

Eier du trucker som du heller skulle ønske å leie for å frigjøre kapital? Send inn en forespørsel så kanskje vi kan hjelpe ved at vi kjøper truckene dine og leier de ut tilbake.

 

Bytt ut en truck eller hele truckflåten

Velg om du vil leie en eller noen få trucker, eller ta steget og forny hele truckflåten med det samme. Slik sørger du for en bedre utnyttelse av truckparken og kapitalen som er knyttet opp mot egeneide maskiner.  

Optimaliser truckflåten

Man kan i perioder ha bruk for flere trucker, mens man i andre roligere perioder ikke trenger like mange trucker. Vi hjelper deg å optimalisere truckflåten, slik at du kan justere etter behovet for å operere så effektivt som mulig. Vi har god erfaring fra ulike bransjer og kan bidra med forslag og rådgivning for at din truckflåte skal være så optimal som mulig for akkurat din virksomhet. 

 

approves used truck toyotaSlik gjør du det!

Fyll ut skjemaet og last opp et bilde av din truck. Send dette til oss og vi kontakter deg for å diskutere løsninger som kan være aktuelle for deg.

Noe du lurer på?
Fjern alt