7 grunner til å vurdere leie av truck

Selv om lagerdriften går bra og du er fornøyd med truckflåten din, kan det være perioder der man trenger ekstra ressurser for å håndtere økt etterspørsel eller produksjons topper. Korttidsleie er ofte brukt for å kunne gjøre stressende perioder enklere, men det er også flere grunner til å leie over korte perioder. Hva skal man med en stor truckflåte i perioder av året hvor trucken ikke trengs.

Uavhengig av omfanget av din materialhåndtering, kan leie være løsningen for deg. La oss se på 7 av fordelen ved leie:

1. Du binder ikke opp kapital

Når kjøper en truck for å utvide virksomheten din binder opp en god del kapital som kunne gått til andre og viktigere formål. Hvorfor ikke prøve korttidsleie neste gang? Dersom etterspørselen fortsetter å være høy i tiden fremover, kan langtids leie av trucken vurderes, om behovet ikke er der vil korttidsleie være penger spart.

2. Du kan prøve trucken før du forplikter deg

Å ha riktige trucker er viktig, og valget bør ikke hastig avgjøres. For å gjøre dette lettere kan du leie trucker for en kort periode, man får da muligheten til å prøve maskintypen før man tar beslutningen.

3. Forutsigbare kostnader fra start

Regnskapsavdelingens liv bli også enklere ved korttidsleie. Leverandører vil normalt gi deg en avtalepris ved leieperiodens start. Dette betyr at kostandene er forutsigbare, og du unngår overraskelser når regningene kommer.

4. Kort varsel? Ingen problem

En av de store fordelene ved korttidsleie er kort leveringstid fra bestilling til du mottar trucken. Det er ikke nødvendig å vente lenge på grunn av truckens produksjonstid, som medfører at man raskere kommer i gang med produksjonen.

5. Du kan kvitte deg med den når du ønsker

Leie av ekstra truck kan for eksempel gi deg en stressfri julesesong, men hva skjer etter den? Istedenfor å ha en truck stående på lageret når arbeidsmengden har normalisert seg, vil du kunne returnere den leide trucken og håndtere driften med din faste truckflåte. Man blir da kvitt den ekstra kostnaden med en gang.

6. Service er inkludert

Lager har ofte utfordrende driftsmiljø, selv om tiltak kan minimere risiko for hendelser, kan driftsstans fortsatt skje. Heldigvis kan leverandøren raskt tilby servicen din truck trenger for å oppnå maksimal oppetid.

7. Et stort utvalg er tilgjengelig

Ved leie av truck for en kortere periode, er du normalt ikke begrenset til trucker som er tilgjengelig for øyeblikket, vi kan skaffe det meste. Mange leverandørers utleieflåte inneholder maskiner i alle aldre og bruksnivåer – slik at man uansett oppgave, kan leie trucker som er tilpasset dine behov.

Korttidsleie er en god måte å supplere truckflåten din i tider med stor etterspørsel – men dette er ikke nødvendigvis den eneste gangen korttidsleie er løsningen.

Finn leietruck her
Fjern alt