AGV pakke - Plug & Play pakkeløsning

Enkel automatisering, alt i én pakke. Automatiser din internlogistikk på kun 8 uker med vår AGV Plug & Play løsning. Finn ut hvordan nedenfor.

Automatisering av materialhåndteringsprosesser kan løse en rekke utfordringer som mange bedrifter møter regelmessig, for eksempel mangel på arbeidskraft, krav til kostnadsreduksjon, kontroll på varelager, nedetid og HMS-utfordringer. Mange bedrifter ønsker å implementere automasjon, men har bekymringer over kompleksiteten ved  implementering.

Med en rask og enkel leveranse på kun 8 uker kan vår pakke-løsning redusere operasjonelle og finansielle bekymringer. Vi tar oss av hele implementeringen og stiller med alt av utstyr, og alt du trenger er lokalet og Wi-Fi! (*)

Fyll inn kontaktskjemaet under for å snakke med en av våre rådgivere så finner vi riktig pakke til dine behov.

* I tillegg kan følgende tilkomme: Elektrisk installasjon.

Kontakt oss for å se om vår AGV-pakke passer for deg

Ved å sende inn dette skjemaet, samtykker du til vår personvernserklæring. Les mer her

Hva får du?

Vår Plug and Play-løsning lar deg prøve automatisering før du går inn for en full investring. Finner vi riktig pakkeløsning for deg, vil det gi payback fra dag èn. Våre løsninger sørger for smidig overgang til automatisering!

 

AGV-pakken inkluderer typisk:

•    1 x Stabler AGV (SAE160 1,6 tonn)
•    1 x iPad 
•    Nødvendig IT- hardware
•    4 pick up lokasjoner
•    4 drop off lokasjoner
•    150m kjøredistanse

 

Rask og enkel implementering

Med alt du trenger i én leveranse, er oppsettet og implementeringen av din nye AGV enkel, rask og praktisk.

Spar på kostnader

Etter den første investeringen kan automatiseringen spare deg for kostnader på flere måter, inkludert reduserte driftskostnader og strømlinjeformet drift.

Oppnå bærekraftsmål

Ved å drive flåten din med en elektrisk energikilde, kan du stoppe frigjøringen av skadelige forurensninger og nå dine bærekraftsmål raskere og enklere.

Forutsigbar drift

Med automatiserte trucker trenger du aldri å bekymre deg for mangel på arbeidskraft. Våre kjøretøy kan utføre en lang rekke oppgaver raskt og effektivt.

FAQs

Fjern alt