Nærbilde av SAS logo på truck

System of Active Stability, SAS - det handler om tillit

Toyota SAS, System of Active Stability, er standard på alle våre Toyota Traigo og Toyota Tonero motvektstrucker. Etter 20 år er dette fortsatt et unikt system, som beskytter gods, truckene og ikke mins truckførerne. SAS spiller derfor en rolle når vi snakker om å maksimere utbytte, samtidig som driftskostnadene reduseres. Det blir aldri gammelt.

Stabilitet, selvtillit og sikkerhet er alle de viktigste aspektene når du håndterer varer. Mens du bruker en Toyota – motvektstruck, føles alle kjøre – og stabiliseringstiltak stabile og kontrollerte mens SAS-systemet fungerer før en utrygg operasjon skjer.

Ved en aktiv overvåkning av viktig parametere for truckens ytelse, reduseres risikoen for mulige ulykker og mengden pallebevegelser minimeres. Dette lar operatørene jobbe med full tillit og holde produktiviteten høy gjennom en arbeidsdag.

Mer kontroll over daglig drift med Toyota SAS

Raskere og tryggere varer som lagres / hentes fra racking

Det er viktig at operatøren håndterer belastninger i høyden uten stress uten å forårsake skade på eiendommen eller lasten. Dette vil resultere i flere pallbevegelser og lavere driftskostnader. SAS Mast Control – funksjonen overvåker ikke bare lastehøyde eller mastestilling, men definerer også optimalisert mastehastighet og vinkel for disse parameterne. Herved vil bevegelsen i masten reduseres, slik at operatøren kan lagre eller hente nye paller i høyden raskere.

+ Mer selvsikre og produktive drivere

+ Mindre belastning / infrastrukturskader eller belastningstap

+ Reduserte ulykker

+ Flere flyttede paller

+ Lavere driftskostnader

Mer trygg og effektiv stabling eller (av) lasting av lastebiler

Det tar tid å justere gaflene i horisontal stilling for å hente en pall. Med SAS Fork Levelling Control blir gaflene jevnet med kun et trykk på en knapp. Dette gjør oppgaven raskere for sjåføren, for en mer effektiv og produktiv lastehåndtering, spesielt i høyden. I tillegg vil gaffelutjevningen hjelpe operatøren å stable varer riktig og jevnt, for å unngå skader på varer og reoler. Dette er med å redusere kostander.

+ Mer selvsikre og produktive truckførere

+ Mindre belastning og infrastrukturskader

+ Flere flyttede paller

+ Lavere driftskostnader

Sikrer stabilitet i svinger

En økt ulykkesrisiko er ved svinger der man ikke justerer hastigheten. SAS er enda raskere enn den mest erfarne sjåføren og er med på å beskytte sjåføren ved svinger, uten å redusere produktiviteten. Traigo – og Tonero – modellene på fire hjul har den patenterte SAS Swing Lock – sylinderen som gir en ypperlig sidestabilitet ved hjørner, ved å automatisk låse bakakslenes svingebevegelse. På 3-hjuls Traigo – serien optimaliserer SAS kjørehastigheten når du svinger. På denne måten forblir truckens stabilitet alltid under kontroll.

+ Mer selvsikre og produktive truckførere

+ Mindre skader på trucken

+ Reduserte ulykker

+ Flere flyttede paller

+ Lavere driftskostnader

Mer komfort under langtransport

Man kan redusere fysisk belastning på sjåførene ved å tilby dem en komfortabel kjørestilling, som igjen vil positivt påvirke produktiviteten og helsen. SAS Steering Synchroniser justerer rattet automatisk etter bakhjulene. Justeringen hjelper sjåførene å ha en mer ergonomisk kjørestilling og manøvrere trucken på den mest effektive måter for en sikker og produktiv drift. Videre har vår 4 – hjulserie en unik bakakseldesign med Swing Lock Cylinder, som gir en overlegen stabilitet og førerkomfort under alle gulvforhold.

+ Mer komfortable og produktive truckførere

+ Flere flyttede paller

+ Lavere driftskostnader

EL motvektstruck laster

Elektriske motvektstrucker

Våre elektriske motvektstrucker passer for varierte oppgaver, både ute og inne

Les mer

Motvektstruck opererer utendørs

Motvektstruck med forbrenningsmotor

Designet for lette, medium og tung materialhåndtering, tilbyr disse truckene raskere akselerasjon og løftehastigheter, som øker produktiviteten

Se serien >

Truckfører på lithium-ion truck i et lager

Utvalg av unike litium-ion-produkter

Litium-ion-batterier har vist seg å være 30 % mer energieffektive enn blybatterier, med betydelig lavere CO2-utslipp.

Les mer

Fjern alt