Bravi Sprint og Bravi Spin-Go effektive arbeidsplattformer

Vi introduserer Bravi arbeidsplattformer. Denne type trucker fra Bravi er et godt alternativ til våre etablerte Toyota Ordreplukkere, for spesifikke nisjemarkeder. Bravi Sprint og Bravi Spin-Go er kompakte ordreplukkere ideelle for bruk i butikker, for lett vedlikehold eller plukkeoppgaver uten paller. Takket være de kompakte dimensjonene kan de enkelt passere gjennom trange butikkganger og dører, og kan erstatte stiger.

Våre Bravi produkter

Bravi Sprint og Bravi Spin-Go er kompakte ordreplukkere ideelle for enkle plukkjobber i trange områder. Unngå skader som er relatert til manuell håndtering, og effektiviter arbeidet ditt med våre Bravi trucker. 

Effektiv og kompakt

Bravi Sprint

Bravi Sprint er en innovativ og allsidig truck som øker produktivitet og effektivitet samtidig som de tilbyr den beste sikkerhetsstandarden. Den har et kompakt design, og er allsidig for ulike ordreplukkeapplikasjoner. Den passer i trange områder for ergonomisk og sikker plukking i høyden, og fjerner risikoen forbundet med trinn og stiger.

Ta kontakt for mer informasjon

Effektiv og allsidig

Bravi Spin-Go

Spin-Go er en innovativ truck med motorisert løfte- og senkesystem. Spin-Go kan erstatte tradisjonelle stiger da den kan brukes til å fylle opp hyller, og gi bedre plass i rom eller kommersielle områder på en trygg og ergonomisk måte. Når du først har prøvd det, vil det ikke stiger gjøre jobben lenger. 

Ta kontakt for mer informasjon

Bravi Sprint for effektiv dekkhåndtering

Bravi Sprint er en innovativ arbeidsplattform som sparer ryggen din og øker arbeidsproduktiviteten, effektiviteten og sikkerheten. Dette produktet er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men følg med, spennende nyheter vil snart dukke opp!

Effektiv dekkhåndtering

BRAVI Sprint TL løfter operatøren og inntil fire dekk til ønsket høyde, avhengig av størrelse og vekt. Juster vinkel på dekkløfteren fra førerplass, for å få dekkene inn/ut av reolene. Initialløftet har rulleføringer for stabil og kontrollerte bevegelser. Drift med kraftig 24 Volts oppladbare batterier.

Sikkerhet

Unngå skader som er relatert til manuell håndtering. Sprint TL solide rammestruktur tillater håndtering av dekk og hjul opptil 100 kg. Arbeidsplattformen er kjørbar, med redusert hastighet i full høyde (5,35 meter). Dekkløft kan utføres under kjøring. Smart vippesensor, blinkende lys og alarmlyd for bedre sikkerhet.

Et godt alternativ

  • Innovativt vedlikeholdsfritt løftesystem
  • Enkelt og effektivt design
  • Høykvalitetskomponenter
  • Velg AGM-batterier for lengre arbeidssykluser
Fjern alt