Kamerasystemer - bedre synlighet for truckførere

Kamerasystemer

Håndtering av last i høyden er ofte utfordrende når det er begrenset sikt. Det samme gjelder når lasten er bred, høy og sperrer sikten til truckføreren. Et lite kamera plassert på en av truckgaflene eller på gaffelvognen med overføring til en monitor inne i trucken, løser dette problemet. En annen mulighet er å montere kameraet bak på trucken for klar sikt bakover. Ved å se på skjermen, som har utmerket fargebilde, har føreren full kontroll på hva som befinner seg foran eller bak trucken.

Enklere og mer effektivt

Et kamerasystem forenkler materialhåndteringen og er generelt mer effektivt ved at produktiviteten øker og ikke minst forbedrer sikkerheten. Dette er bra både for drift og truckfører. Bedre sikkerhet betyr færre ulykker, også i trange områder med høy aktivitet. Et kamerasystem bidrar også til en bedre og mer ergonomisk arbeidsstilling for føreren, og forebygger belastningsskader. Føreren har også mulighet til å lese hva lasten er merket med ved bruk av kameraet.

Kjøp som tilbehør eller ferdig integrert i ny truck

Systemet kan kjøpes som tilbehør og monteres på de aller fleste Toyota trucker. Det kan også integreres som en del av trucken ved kjøp av ny truck.

Et utvalg av våre kamerasystem

Fjern alt