Lys til arbeidsplassen

Lysprodukter

Her finner du et bredt utvalg av lys, med forskjellige funksjoner, farger og lysnivå, bygd for å vare, selv i krevende miljø. Hvis du er ute etter å forbedre sikkerheten, kan lys fungere som et varslingssystem for å unngå ulykker, eller gi truckførere bedre sikt. Bruk lys for sikrere truckkjøring og bedre produktivitet.

...med hovedlys

Hovedlys er et av våre mest etterspurte tilbehørsprodukt. Om du kjører truck i miljø hvor det er dårlig lys, utendørs, eller på nattskiftet - så er det viktig å sørge for nok lys og sikt for dine truckførere. Våre lys tilbys i flere forskjellige varianter.

...med baklys

Disse lysene kan ha forskjellige funksjoner. Det kan være ryggelys, stopplys og retningslys. Fordelen med disse lysene er at de indikerer at trucken er i bruk, noe som forbedrer oppmerksomheten til trucken. Dette er viktig hvor det er høy aktivitet med mye trafikk.

...med spesiallys

- Blue spot og andre LED lys med farger: disse er designet for å varsle fotgjengere visuelt om at det er trucker i nærheten, ved at de projiserer en farget lysstråle foran eller bak trucken. Dette kan være et alternativ eller tillegg til alarmer i bråkete arbeidsmiljø. 

- Blinkende lys: fungerer som varselslys. Disse skaffes i forskjellige varianter og kvalitet.

Se alle våre lysprodukter

Et utvalg av våre lysprodukter

Fjern alt