Hold hjulene i gang

I lagerlokaler hvor avstandene kan være lange å gå og kanskje litt korte å kjøre med en truck, kan du bruke en sparkesykkel. Et par enkle fraspark vil få deg fra A til B med minimal innsats og du kan få med deg varer, verktøy eller annet utstyr hvis du hekter på en vogn. Behovet for slike sparkesykler finnes i de fleste bransjer; fra bilindustri og annen produksjon til flyplasser, sykehus og varehandel. Det kan være et godt hjelpemiddel for enkel og praktisk forflytning med verktøy eller varer.

Praktisk og enkelt, spesielt når du må ha med tungt verktøy

De første sparkesyklene ble tatt i bruk på 70-tallet og er nå tilgjengelige i moderne og oppdaterte versjoner. Etter flere tiår med produksjon av disse, har kvaliteten, detaljene og funksjonaliteten blitt forbedret betraktelig. Vi vet hvordan mange arbeidsplasser er og vet at det er behov for slike sparkesykler, da mange allerede bruker disse. 86-modellen vår er oppkalt etter året den først ble produsert og vi har siden da perfeksjonert kvaliteten, detaljene og funksjonaliteten. Den ruller ekstremt godt og er enkel å styre, selv med tung last. En effektiv fotbrems regulerer bakhjulet, slik at begge hendene er frie for å kunne styre og ha bedre kontroll på sykkelen.

Made in Sweden

Sparkesykkelen er laget i Sverige, av stål og tre, noe som kan resirkuleres og derfor enkelt tilbakeføres i produksjon og gjør dette produktet til et bærekraftig alternativ. De kommer med livstidsgaranti på produksjonsfeil og våre kunder har disse i  daglig bruk i flere tiår. 

Den eneste baksiden? Populæriteten blant de ansatte. Løsningen: invester i noen ekstra, så holder du hjulene i gang.

 

Et utvalg av våre sparkesykler og vogner

Fjern alt