VNA-serien fra Toyota vokser og vi ønsker 2 nye familiemedlemmer velkommen

Toyota Material Handling lanserer to nye smalgangastrucker. VCE-seriens nyeste modeller vil utvide utvalget, og tilby høy kvalitet og ytelse for å passe enhver operasjons behov. I tillegg kommer en revidert Toyota BT Vector VCE150A-modell med forbedret og oppdatert ergonomisk førerrom, inkludert intuitive kontroller og interaktiv fargeberøringsskjerm. Denne VNA-serien kan enkelt kobles til I_Site fra Toyota.

Maksimerer antall pallplasser

Basert på Toyota BT Vector A-serien, utvides Toyotas avanserte VNA-konsept, med sine unike plassbesparende og produktivitetsforbedrende funksjoner, nå med to nye modeller. To modeller med lav tonnasje, Toyota BT Vector VCE100A og VCE120A, introduseres mens førerrommet på VCE150A har blitt oppgradert.

Karakteristisk for Toyota Material Handling-produktutvalget ligger fokus hovedsakelig på kvalitet, produktivitet og sikkerhet. Kunder kan velge smalgangstrucken som passer deres operasjoner: mann-opp- eller mann-nede-versjoner med fast eller leddet chassis.

Utstyrt med leddstyring har trucken utmerket manøvrerbarhet og lageret kan utvides med flere pallplasseringer. Det firehjulede chassiset med forskjøvede støttehjul gir trucken optimalisert stabilitet og jevnere flyt. Kraftige doble drivenheter og truckens lave vekt reduserer syklustidene.

Forbedret førerergonomi for intuitiv kjøreopplevelse

Kontinuerlig forbedring, eller kaizen om du vil, er et av kjerneprinsippene i Toyota Production System. For en bedre kjøreopplevelse er førerrommet til Toyota BT Vector VCE150A blitt optimalisert, for eksempel kontroller, førersete og teppe. Helt nye kontroller med berøringsskjerm i farger gjør styringen av truckene mer behagelig. Førere har kritisk informasjon og programmerbare funksjoner lett tilgjengelig, noe som øker effektiviteten. Integrert pre-op sjekk og smart tilgang tillater en enkel og sikker oppstart. Situasjonsbasert informasjon samles inn for å øke produktiviteten og garantere sikker drift.

Et mer kompakt førerrom lar førere enkelt hoppe av og på trucken, noe som øker produktiviteten. Å kunne velge mellom sittende eller stående arbeidsposisjon, gir bedre ergonomi for føreren.

VNA-sikkerhetsfunksjon: banebrytende teknologi som beskytter føreren og omgivelsene

Spesielt ved arbeid i høye høyder har føreren begrenset sikt på bakken under. Ved hjelp av to sikkerhetsskannere gjør det personlige beskyttelsessystemet (PPS) det mulig for trucken å bremse ned før den stopper helt når den møter en hindring på veien. Toyota BT Vector VCE150A/125ASF er også utstyrt med en Active System Scanner.

Sensorer på trucken kommuniserer med RFID-brikker (radiofrekvensidentifikasjon) langs midtgangen. Dette er en smart måte for trucken å vite nøyaktig posisjon i midtgangen og hvilke hindringer (lavt tak, sprinkleranlegg, ventilasjonssjakt eller dårlig gulvtilstand) som skal unngås. Hastighets- eller gaffelbevegelsesgrenser kan stilles inn etter behov, for å gjøre kjøring i midtgangen tryggere.

VNA-trucker fra Toyota fortsetter å være klasseledende

Smalgangstrucker er designet spesielt for bruk i lager og distribusjonsområder med høy tetthet. Høy tetthet betyr at mer kan lagres ganske enkelt ved å begrense gangplassen. Å åpne opp mer plass for produktiv lagring er bare en av fordelene smalgangstruckene tilbyr.

Utmerket stabilitet og manøvrerbarhet bidrar til å maksimere lagringsplassen, siden den leddede rammen gjør denne seriens design perfekt for arbeid i trange ganger.

En kombinasjon av sikkerhet og effektivitet – regenererende bremser, li-ion-batterier, avansert løftesystem (på VCE150A) – gir klasseledende energistyring.

Med tillegg av 2 nye modeller med lav tonnasje, gir Toyota VNA-serien nå kapasiteter på 1 til 1,5 tonn og løftehøyder på opptil 16,8 meter. De nye og forbedrede modellene vil presenteres på årets LogiMAT, en internasjonal messe for intralogistikkløsninger og prosessledelse, som arrangeres på Stuttgarts messesenter fra 25. til 27. april.

Oppdag VCE serien>

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt