Toyota Material Handling støtter TV-aksjonen

Vi feirer Pride Month 2022 i juni

Pride-måneden er en viktig måned som markerer starten på en enorm endring i LHBT-samfunnet, og spiller en viktig rolle for å skape en fremtid hvor alle anerkjennes, føler tilhørighet og blir inkludert.
 

I TMHNO deltar vi på World Pride Month, og fredag 17. juni markerer vi med feiring på alle våre lokasjoner i Norge. Vi oppfordrer alle til å kle seg i fargerike klær, vi pynter med flagg og det blir kake. I tillegg lanserer vi 3 folierte jekketraller i Pride flaggets farger. I oktober auksjoneres de ut til høystbydende, der pengene går uavkortet til TV-aksjonen (Leger uten grenser). Ønsker du å støtte TV-aksjonen ved å by på en av de fargerike jekketrallene?

Legg inn bud her >

– Samfunnet i dag har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder holdninger og respekt for menneskerettigheter og likeverd. Vi i Toyota er tydelig på vår rolle i samfunnet, og ønsker å være med å utvikle dette i riktig retning. Som en stor bedrift med 320 ansatte har vi et samfunnsansvar, og jeg håper også at våre samarbeidspartnere, leverandører og kunder blir med oss på veien, forteller administrerende direktør, Lars Kleveland.

Pride gjenspeiler seg i to av våre kjerneverdier i TMHNO, Respekt og Teamwork og er en del av vår Code of Conduct. Code of Conduct er føringer for hva som er akseptabel handling og ikke. Disse er ikke bare veiledende, men påkrevd i vår bedrift. Når vi snakker om Pride, refererer vi som regel til Pride-paraden, men begrepet i seg selv er ment til å omfatte mer enn denne ene dagen i året hvor den fargerike paraden fyller gatene, eller til juni måned når hashtagger som #pridemonth florerer på sosiale medier. For å sikre menneskerettighetene må vi fortsette å promotere inklusivitet og støtte LHBT-samfunnet, mer enn en dag eller en måned i året. Positive endringer, LHBT-rettigheter og anerkjennelse skal ikke reserveres til denne ene dagen i året, men ha fokus gjennom hele året for oss. – En del av vår Code of Conduct går ut på kontinuerlig forbedring (Kaizen), og blir en viktig veileder for hvordan vi skal fokusere på åpenhet og positive holdninger alle dager på kalenderen, sier Lars.

–  Jeg gleder meg til å markere Pride og støtte opp under det vi i Toyota Material Handling står for.

Vi har et tydelig samfunnsansvar i Toyota, noe som vi tar på alvor. Derfor feirer vi Pride med stolthet, for å vise at vi tilstreber å utvikle oss i riktig retning, sier Lars. Dersom noen føler at vi ikke står til forventningene eller trenger å snakke med noen om dette, ønsker jeg at dere tar kontakt med meg. Jeg er alltid tilgjengelig for en prat, fortsetter Lars.

Regnbueflagget flagrer for alle, sammen skaper vi ett åpent og inkluderende samfunn.

 

God feiring! 🏳️‍🌈 🏳️‍🌈

Fjern alt