Toyota Material Handling tildelt EcoVadis Platinum-medalje for fjerde år på rad

Selv om konkurransen har blitt hardere, har Toyota Material Handling Europe nok en gang oppnådd Platinum EcoVadis-nivået

Med en poengsum på 79 av 100 er Toyota Material Handling Europe blant de 1 % beste bedriftene vurdert av EcoVadis. Å oppnå dette resultatet for fjerde år på rad er virkelig en enestående prestasjon.

Over tid har det å gjøre EcoVadis' Business Sustainability Risk and Performance Index, eller å oppnå gode bærekraftsvurderinger totalt sett, blitt litt av en konkurranse. Det er et kappløp - mot tiden - hvor mange selskaper er ivrige etter å komme inn i topp 1%. Derfor blir det vanskeligere for hvert år å henge med.

 

"Vi kunne se på de samlede resultatene at Toyota Material Handling Europe har levert enda bedre resultater sammenlignet med fjoråret. Når det er sagt, er det ikke gitt at vi som organisasjon er tildelt platinanivået, sier Carina Strömberg, senior HR-spesialist (Human Resources) og dedikert bærekraftsansvarlig.

 

Ikke bare EcoVadis har hevet sine forventninger til Toyota Material Handlings bærekraftsarbeid. Kundene har også. Faktisk må hele forsyningskjeden granskes for å kunne kontrollere et selskaps forretningspåvirkning på miljø og samfunn. Fra leverandører til fabrikker, fra lokale kontorer til ettermarkedet, alt er under vurdering.

 

"Kaizen og Challenge er to av Toyotas kjerneverdier, og vi fokuserer kontinuerlig på de tingene som kan forbedres," sier José Maria Gener, Vice President Sales & Marketing hos Toyota Material Handling Europe. "Men når du får en vurdering som dette, er det godt å ta litt avstand, og reflektere over hvor fint det er å jobbe for et selskap som er rangert i Topp1% når det gjelder så viktige saker som miljø, trygge og gode arbeidsforhold, menneskerettigheter og etikk, blant annet."

 

EcoVadis er verdens mest pålitelige leverandør av vurderinger av bedriftens bærekraft. EcoVadis bevisbaserte anerkjennelse beviser at Toyota Material Handling fortsetter å utvikle seg i sine langsiktige bærekraftsmål.

 

> Mer om vår bærekraftsrapport

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt