Toyota Material Handling støtter OL i Paris 2024 som offisiell partner for materialhåndteringsutstyr

Toyota Material Handling er stolte av å kunngjøre at vi vil støtte de olympiske og paralympiske leker i Paris 2024 som offisiell partner for materialhåndteringsutstyr. Ved å samarbeide med Toyota Motor vil vi levere et bredt spekter av bærekraftige løsninger for de olympiske og paralympiske leker i Paris 2024. Elektriske motvektstrucker og jekketraller skal støtte logistikken og driften. Sammen skal vi kjempe for et renere OL, hvor et av hovedmålene er å redusere utslippene.

Toyota Material Handling annonserer at de vil være en del av de olympiske og paralympiske leker Paris 2024.

Under Toyotas verdensomspennende partnerskap med lekene vil Toyota Material Handling levere materialhåndteringsutstyr for å drive smarte og bærekraftige operasjoner i Paris.

Samarbeidet gir mulighet til full bruk av vårt produktutvalg – inkludert motvektstrucker, elektriske jekketraller og elektriske stablere som bruker en kombinasjon av strøm og brenselcelleteknologi. Toyota Material Handling planlegger også å introdusere helt nye fremtidsrettede konsepter innen godstransport, som bidrar til OLs oppdrag om å gjøre alle arrangementene karbonnøytrale eller karbonnegative.

Toyota Material Handling's morselskap, Toyota Industries Corporation, er en del av Toyota Group-selskapene. Toyota har vært medlem av Olympic Partner (TOP)-programmet siden 2015, og Toyota Motor Corporation har siden gitt lekene mobilitetsløsninger og tjenester. Ved de olympiske og paralympiske leker Paris 2024 vil dette bli tatt et skritt videre: Toyota Motor og Toyota Material Handling vil begge levere løsninger for sikker, bærekraftig og intelligent bevegelse av varer og mennesker under Beyond Zero-konseptet.

"Selv om vi er i forskjellige virksomheter innen Toyota-gruppen, var det fornuftig for oss å samarbeide for å bringe de mest mulige komplette løsningene til Paris," forteller Ernesto Domínguez, president og administrerende direktør i Toyota Material Handling. "Vi deler grunnleggerens innovative ånd, verdier og forpliktelse til å skape positive transportopplevelser – og vi deler også en følelse av ære og privilegium ved å bidra på de inspirerende arrangementene i Paris 2024."

"Samtidig bidrar vi til en av samfunnets presserende utfordringer: å oppnå klimanøytral mobilitet som dekker alle våre behov, både for mennesker og goder. I et godt samarbeid kan vi oppnå så mye mer enn å jobbe alene."

Fremgangen mot 2024 har allerede begynt

Toyota Motor og Toyota Material Handling har allerede deltatt i samarbeidsarrangementet: Beyond Zero City, en utstilling ved National Museum of Science and Technology i Stockholm, som Toyota er hovedsponsor for.

Zero City demonstrerer hvordan byrom vil se ut uten fossildrevne biler, med bærekraftig og praktisk kollektivtransport, og hvor digitalisering og elektrifisering gjør mobilitet tryggere, renere og mer myndiggjørende. I tillegg til å vise frem urban transformasjon og utforske Toyotas transformasjon fra en kjøretøyprodusent til et moderne mobilitetsselskap. Toyota-teknologier som vises inkluderer autonome elektriske kjøretøy, AI-assisterte palledroner og menneskelige støtteroboter.

"I 2021 ble vi med i FNs Race To Zero, og forpliktet oss til å sette vitenskapsbaserte mål for å bringe utslippene våre i tråd med Paris-avtalens 1,5°C-mål. Innen 2031 har vi som mål å bytte alle våre bygninger og flåter av varebiler og personbiler til 100 % fornybar energi, i tillegg til å redusere utslippene i hele verdikjeden vår med 55 % i tråd med EUs Fit for 55-pakke," forteller Tom Schalenbourg, direktør for bærekraftig utvikling i Toyota Material Handling.

"Paris 2024 har også sluttet seg til FNs Race to Zero, og har som mål å redusere utslippene med 50 % sammenlignet med tidligere spill. Hvis vi kan støtte dem i å nå dette målet, vil det være til nytte for oss begge."

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt