Toyota Material Handling Europe og Gideon inngår strategisk samarbeidsavtale for nye automatiserte logistikkløsninger

I dag er det en økende etterspørsel etter enkle autonome løsninger med selvnavigerende kjøretøy og et enkelt brukergrensesnitt. Som svar på denne etterspørselen har Toyota Material Handling Europe annonsert en samarbeidsavtale med Gideon, et Zagreb-basert teknologiselskap som tilbyr toppmoderne programvareløsninger for lokalisering og kontroll av autonome mobile roboter – AMR.

Ved å kombinere Gideon-teknologi med egne kjøretøy, vil Toyota Material Handling kunne gi automatisering til et bredt spekter av logistikkapplikasjoner og redusere prosjektgjennomføringstiden betydelig. Spesifikke applikasjonsområder der Gideon allerede har utviklet gode løsninger er innen plukking for detaljhandelsordre, samt lossing og lasting av lastebiler, ved bruk av en komplett programvare utviklet spesielt for disse prosessene.

Gideon-sjef Josip Ćesić hevder: ''Toyotas ekspertise innen materialhåndteringsutstyr og markedsdekning, kombinert med Gideons programvare, og vårt fokus på spesifikke applikasjoner, gir et verditilbud for sluttbrukere som er uten sidestykke.''

Patric Hed, SVP Logistics Solutions hos Toyota Material Handling Europe la til: "Gideon har utviklet en imponerende programvare og visjonsmoduler, som kombinerer fleksibel, intelligent autonom oppførsel med spesifikt logistikkapplikasjonsfokus og brukervennlighet som vil tilføre verdi til kundene våre i løpet av den kommende tiden."

Toyota planlegger å kunne presentere nye applikasjonsløsninger for markedet i løpet av 2024, og starter med ordreoppfyllingsløsninger for detaljdistribusjon.

 

Selskapet er overbevist om at å legge til denne teknologien og ekspertisen til sin kunnskap innen materialhåndteringsutstyr kombinert med markedsdekning vil gi et enda mer attraktivt tilbud til de kundene som streber etter å automatisere sine logistikkprosesser.

For mer informasjon, kontakt

Karim.jpg

Karim El-Kelish
Logistics Solutions Manager
Toyota Material Handling Norway
karim.el-kelish@no.toyota-industries.eu

Fjern alt