BT Reflex E-serien mottar iF Gold-prisen for sitt design

Toyota Material Handling Europe har mottatt tre iF DESIGN AWARDS

Vi har mottatt iF Gold 2022-prisen for BT Reflex E-serien og iF Design-prisen for Toyota Traigo80, mens Toyotas Ultralifter-konsept har mottatt en proof of design excellence award.

iF Design Awards er internasjonalt anerkjent som standarden for fremragende design, og vurderer både forbruker- og industriprodukter og tjenester i over 80 forskjellige kategorier, med bidrag fra ledende designere i selskaper som Bosch, Samsung og Ferrari. 

Prisene blir bedømt av 132 jurymedlemmer fra mer enn 20 land og i 2022 har de vurdert nesten 11 000 bidrag. I siste runde vurderte 75 designeksperter bidragene fysisk basert på fem forskjellige kriterier: idé, form, funksjon, differensiering og innvirkning. 

Toyota Material Handling oppnådde bemerkelsesverdige resultater med tre priser, inkludert en ettertraktet gullpris for skyvetrucken BT Reflex E-serien. 

Vinnerne av iF DESIGN AWARD 2022 ble feiret i Berlins legendariske Friedrichstadt-Palast mandag 16. mai 2022. Ernesto Domínguez, president og administrerende direktør, Toyota Material Handling Europe, deltok på seremonien og mottok en gullpokal på scenen fra iF-sjef Uwe Cremering . 

 

 

«Jeg føler meg veldig beæret for denne anerkjennelsen fra den prestisjetunge iF Design-prisorganisasjonen. Kontinuerlige forbedringer og teamarbeid, sammen med forpliktelse til våre kjerneverdier i Toyota, gjorde dette mulig. Hver dag er vårt tverrfunksjonelle team fokusert på å levere kvalitet, innovasjon og høyeste verdi til våre kunder. De er ivrige etter å utvikle og teste nye ideer,» kommenterer Ernesto Domínguez. 

 

 

"Jeg er ekstremt spent på årets anerkjennelse, og dessuten vil vårt FoU-designsenter bli rangert blant de 50 beste i iFs Europa-rangeringer for 2018-2022, og Best of Commercial Vehicles, som er unikt i vår bransje", sier Magnus Oliveira Andersson, leder for design hos Toyota Material Handling Europe. 

Toyota Material Handling Europe har mottatt 25 designpriser de siste 10 årene. Dette nivået av internasjonal anerkjennelse bekrefter at selskapets tilnærming til design er basert på gode prinsipper: sikkerhet, holdbarhet, produktivitet, kjørbarhet og ergonomi. 

 

 

BT Reflex E-serien skyvetruck mottok iF DESIGN AWARD 2022 Gold. 

BT Reflex E-serien er verdens eneste gaffeltruck med vippekabin. Den er designet for å redusere risikoen for belastning for føreren ved gjentatte operasjoner. 

Den internasjonale ekspertjuryen kommenterte valget deres: «Det er en stor bestilling å designe den perfekte maskinen, men det er det Toyota har gjort med den nye skyvetrucken i BT Reflex E-serien. Det eksemplifiserer enestående design i alle dimensjoner, og hever standarden når det gjelder sikkerhet, ergonomi og energieffektivitet. Denne førervennlige trucken er en fortjent gullvinner». 

BT Reflex ble lansert i mai 2021, og mottok tidligere i år også German Design Award. 

Toyota Traigo80 - Elektrisk gaffeltruck - iF DESIGN AWARD 2022 

Det fullt flytende førerrommet til Toyota Traigo 80 elektriske motvektstruck beskytter føreren mot støy og vibrasjoner. Den har god komfort, god sikt og er svært brukervennlig. Berøringsskjermen gir enkel interaksjon mellom truck og fører. Drevet av en lithium-ion energipakke, har denne trucken god ergonomi og et robust design for både innendørs og utendørs bruk, slik at kunder enkelt kan bytte til elektrisk i stedet for å bruke trucker med IC-motorer. 

Toyota Ultralifter - Høytløftende palledronekonsept 

Inspirert av «lean thinking» er Toyota Ultralifter et kjøretøy som kan trenes til å operere autonomt innenfor en digital tvilling av et ekte varehus. På denne måten kan Ultralifter lære å gjenkjenne mennesker og gjenstander, samt å ta avgjørelser og prioritere bestemte handlinger. Ultralifter er designet for å fungere som en del av et team takket være dens innebygde kunstige intelligens og skysamarbeid. Dette muliggjør raskere distribusjon av automatiserte løsninger på kundesteder og fleksibilitet for kontinuerlig å optimalisere materialflyten. 

 

I tillegg til de tre prisene på Toyota Material Handling Europe, har Toyota Industries Corporation mottatt iF-prisen for sin autonome elektriske trekktraktor. 

Denne traktoren er designet for å slepe containervogner lastet med bagasje og annen last på flyplasser. Dette helt autonome elektriske kjøretøyet med høy ytelse har samme effektivitet som et kjøretøy med forbrenningsmotor. I tillegg til å forbedre effektiviteten på travle flyplasser, bidrar det til å oppnå karbonfri transport og logistikk. 

 

Les mer om BT Reflex >>

Les mer om Traigo80 >>

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt