Toyota introduserer tre splitter nye trucker for stående fører med litium-ion-batterier

Toyota lanserer neste generasjons palle- og stabletrucker for stående fører, designet for lasthåndtering og stabling i høyintensive operasjoner. De kraftige modellene tilbyr høy produktivitet og leveres med litium-ion-teknologi, forbedrede sikkerhetsfunksjoner og god ergonomi for effektiv drift.

De tre nye modellene: Toyota BT Levio LSI200 - 2t palletruck for stående fører, BT Staxio SSI200D - 2t dobbelstabler for stående fører og BT Staxio SSI160LN - 1,6t smal stabler for stående fører med støttebensløft følger samme modulære tilnærming – Radical Energy Design (RED) – som den tidligere presenterte li-ion drevne trucken BT Levio LWI160 fra Toyota.

Truckene er bygget rundt litium-ion batterimoduler, som er montert i chassisrammen. Dette designet, i kombinasjon med de kompakte dimensjonene til modellene og litium-ion-teknologien, bidrar til lavt energiforbruk. Til sammen gir disse nye modellene mange fordeler som: høyere manøvrerbarhet, mer oppetid, effektivitet under skift og lavere CO2-utslipp.

Bjørn Fjelnseth, Product Manager, hos Toyota Material Handling Norway uttaler: "Vi er stolte av å lansere disse splitter nye truckene for stående fører til markedet, bygget rundt vår lithiumion-løsning for å levere klasseledende ergonomi og samtidig minimere energiforbruket . Med denne nye produktfamilien har vi en løsning for våre kunder som leter etter ergonomiske, trygge og energieffektive produkter som tar sikte på å øke produktiviteten og redusere driftskostnadene."

Bygget rundt deg - rundt Lithium-ion

Høy ytelse

Den nye generasjonen palle og stablertrucker for stående fører er designet for transport i høyintensive applikasjoner over lange horisontale avstander.

De tillater høy effektivitet med utmerket manøvreringsevne, med jevn uavbrutt bevegelse takket være 360° styring. Den intuitive 180°-styringen er også tilgjengelig. Den unike kompakte chassisstørrelsen og korte svingradiusen til de nye li-ion truckene for stående fører gjør at de enkelt passer inn i trange rom eller trange ganger. Førerrommet gir god sikt til gaflene og godset som håndteres, også takket være truckens reduserte dimensjoner, som maksimerer effektiviteten.

Dobbelstableren gir tidsbesparelse og økt effektivitet takket være lasthåndtering på både gafler og støtteben med en kapasitet på opptil 2000 kg.

Blokkstabling og stabling i forhøyet høyde (opptil 5,4m) er mulig med LN-stableren, spesielt i smale ganger. I tillegg er føreren godt beskyttet under vernet uten at det går på bekostning av sikten for produktiv drift.

Høy oppetid med energieffektiv lithium-ion løsning

Bygget rundt li-ion-batterier, garanterer den ekstreme kompaktheten til trucken redusert energiforbruk. En kompakt chassisstørrelse på 790 mm bredde kommer med et valg mellom tre li-ion intelligente energipakker fra Toyota: - 210, 300 eller 420 Ah Li-Ion batterikapasitet, tilbyr høye nivåer av energi og klasseledende lavt energiforbruk.

Kombinert med et bredt utvalg av li-ion-ladere, reduserer disse alternativene de totale kostnadene og garanterer høy oppetid i høyintensive kundeapplikasjoner. Kontinuerlig drift over flere skift er mulig takket være rask og sikker pauselading på de nye li-ion lavløfter- og stablerne fra Toyota.

Bygget omkring føreren for maksimal sikkerhet

Truckene er designet med stort fokus på sikkerhet. Føreren, stående eller halvsittende, er alltid godt beskyttet i det lukkede førerrommet. I tillegg, i kombinasjon med det kompakte chassiset, gir det førereren utmerket sikt rundt omkring, noe som øker sikkerheten i høyeffektive bruksområder. Den automatiske hastighetsreduksjonen i sving, førerens tilstedeværelse (både på gulvmatte og joystick), blått LED-varsellys bidrar også til sikker operasjon. De nye truckene er smarte truker som standard, fabrikkmontert med I_Site, flåtestyringssystemet fra Toyota som lar kunder overvåke og kontrollere truckparken. Overheadvernet på stablemodellen gir sjåføren ekstra sikkerhet uten at det går på bekostning av sikten.

Mer komfort og ergonomi for høy ytelse

Både stablere og elektriske palletrucker er bygget med føreren i tankene. For å sikre komfort og produktivitet gjennom hele skiftet, er førerrommet ergonomisk utformet med alle kontroller lett å nå og betjene. Trucken har en justerbar høyrekontrollenhet med en ergonomisk joystick, et ratt for enkel og jevn manøvrering og en fargeberøringsskjerm som gir perfekt samhandling mellom føreren og lastebilen. En justerbar sitte/stå setepute, fjærdempet gulv, god sikt rundt omkring og sikrer optimal førerbeskyttelse og effektivitet. 

Tilpasset alle høyintensive applikasjoner og miljøer

En rekke opsjoner for å passe enhver form for svært intensiv bruk i materialhåndteringsoperasjoner er også tilgjengelig: forskjellige mastekonfigurasjoner, gaffellengder og gaffelbredder, e-bar tilbehør, etc.

Bygget rundt deg for bedre ytelse, for mer ergonomi, for høyere energieffektivitet og for mer sikkerhet.Med føreren i fokus, er disse truckene egnet for et bredt spekter av kunder, som en del av en større truckflåte på lager og distribusjonssentre, i bransjer som mat- eller bilindustri, selv i fryseromsapplikasjoner.

De nye palletruckene for stående fører LSI200, stabletruckene SSI200D og SSI160LN vil bli presentert på årets LogiMAT, en internasjonal messe for intralogistikkløsninger og prosessledelse, som arrangeres på Stuttgarts messesenter fra 25. til 27. april i Tyskland.

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt