Toyota lanserer sin nye kompakte, lettkjørte Traigo24 elektriske gaffeltruck

Toyota Material Handling Europe introduserer sin nye 3-hjuls elektriske gaffeltruck, Traigo24, som er designet for enkle operasjoner i trange rom og smale ganger. Modellene varierer fra 1 til 1,5 tonn og er tilgjengelige med Lithium-ion batterier og god ergonomi for høyere produktivitet.

Den nye Toyota Traigo24 elektriske motvektsserien tilbyr et utvalg modeller med kapasiteter på 1, 1,25 og 1,5 tonn med løftehøyder på opptil 6,5 meter. Denne lettkjørte kompakte 3-hjuls trucken tillater trygge og effektive operasjoner på trange steder eller overfylte områder. Et bredt spekter av lette til middels bruksområder kan håndteres av denne førervennlige trucken. Størrelsen og fleksibiliteten gjør den ideell for fabrikker, varehus og butikker, uten kompromisser på sikkerhet, pålitelighet eller komfort.

"Det er for tiden en sterk etterspørsel etter elektriske motvekstrucker, med ulike krav fra våre kunder, avhengig av lasten som håndteres, arbeidsmiljøet og de riktige energiløsningene", sier Mathias Haeger, Marketing Manager i Toyota Material Handling Norway.

"Enten det er vår nye Traigo80 modell som virkelig lar kundene gå over til elektrisk drift, uten kompromisser på ytelsen ved intensiv bruk. Eller vår nye kompakte Traigo24-modell som gjør det enkelt for kunder i kompakte arbeidsområder. Vi er i stand til å møte alle behov", forteller Mathias.

Det ekstremt kompakte chassisdesignet til denne nye 24-volts elektriske gaffeltrucken gjør den ideell i trange rom og smale ganger. Den er svært manøvrerbar og perfekt for å stable last i smale ganger. Toyota Traigo24 leverer en kombinasjon av smidighet, brukervennlighet og effektivitet for enkel materialhåndtering.

Til tross for Traigo24s kompakthet, føler føreren seg komfortabel i førersetet takket være en rekke ergonomiske funksjoner, kombinert med å forbedre arbeidsmiljøet og produktiviteten. Det integrerte displayet gir viktig driftsinformasjon innen løftehøyde, lastvekt og mastposisjon. Det redesignede nedre dashbordet bidrar også til å øke effektiviteten ved å gi utmerket sikt. På toppen av dette er det mer plass til førerens føtter, med nytt pedallayout og en vippbar rattstamme med posisjonsminne. I tillegg kan førerne velge mellom en rekke kontroller som passer best til deres kjørestil: minispaker, en multifunksjonskontrollenhet eller standardspakene på førersiden. Alle funksjonene ovenfor bidrar til å forbedre produktiviteten, effektiviteten og øke driftssikkerheten på samme tid.

Energieffektiv kraft

Den elektriske 24 volts-trucken er tilgjengelig med lithium-ion-batterier, eller tradisjonelle bly-syre-batterier. Et utvalg av intelligente energipakker er tilgjengelig, basert på lithium-ion-batterier med høy energitetthet fra Toyota Material Handling. Dette gir maksimal energieffektivitet samtidig som CO2-utslipp og energikostnader reduseres. Med denne teknologien kan du finne den perfekte kombinasjonen mellom batteri og lader, tilpasset ditt arbeidsmønster.

Nytt utvendig design

Det nye utvendige designet gir Traigo24 et "familiepreg" i tråd med Traigo48 og nye Traigo80, som er en del av Toyotas elektriske serie. Både vernet og motvekten har blitt redesignet for å optimalisere materialhåndteringen i kompakte arbeidsområder.

I tillegg til å kunne operere inne og av og til ute, tilbyr Traigo24 ulike kabinalternativer som lerretskabin, kabin uten dører eller frontrute og tak, som garanterer optimal førerkomfort og effektivitet.

Sikkerhet først

Toyota Traigo24 vil være tilgjengelig som en tilkoblet smart truck, som lar deg overvåke og forbedre driften når det gjelder sikkerhet, produktivitet og kostnadseffektivitet. Noen funksjoner som er tilgjengelige med I_Site flåtestyringssystem er: PIN-kode/Smart Access, som gjør at kun autoriserte førere kan aktivere trucken. En annen I_Site-funksjon tilgjengelig som et alternativ er sjekk før bruk (lovpålagt daglig kontroll), som lar føreren starte opp gaffeltrucken først etter å ha svart på en rekke spørsmål som sikrer at trucken er pålitelig og sikker å betjene.

Alle Traigo24 elektriske trucker er som standard utstyrt med Toyotas unike System of Active Stability (SAS) som sikrer utmerket gaffeltruckstabilitet ved å beskytte føreren og lasten når han kjører, svinger og løfter. SAS leverer avansert teknologi som øker sikkerheten og forbedrer produktiviteten.

Forbedre driften ytterligere

Denne nye 24-voltsmodellen tilbyr også en rekke alternativer for å øke produktiviteten og effektiviteten i materialhåndtering. To nye master er lagt til den nye Traigo24-modellen, FV- og FSV-mastene, som begge øker sikten på gaffelspissene for økt produktivitet, men som også gjør det mulig å manøvrere under lavt tak.

Oppdag Traigo24 >

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt