Ordreplukker med fjernstyring

Toyota bidrar til 20% økt produktivitet i ordreplukking

Toyota Material Handling Europe viser til eksepsjonell effektivitet innen ordreplukking med sin fjernstyringsløsning. Resultatene viser økt produktivitet og forbedret ergonomi.

Optimaliser plukkeprosessen

Optimaliseringsprosesser er en pådriver for at Toyota Material Handling utvikler de beste løsningene for sine kunder. Takket være det brede utvalget av lavtløftende plukktrucker med 1,2 til 2,5 tonns kapasitet utstyrt med fjernstyring, blir ordreplukkingen enklere, sikrere, mer energieffektiv og mer produktivt.

Ordreplukking er en arbeidskrevende prosess. Truckføreren som bruker tradisjonelle ordreplukkere må ofte gå av og på for å flytte trucken til neste plukkested. Det er en repeterende og tidkrevende aktivitet for føreren.

Toyotas fjernstyringsløsning gir truckføreren frihet til å enkelt flytte trucken fremover uten å måtte gå på den. Han/hun går rett og slett bak trucken, alltid klar til å plukke varer fra stativet til lastbæreren på trucken. Fjernkontrollen aktiveres av et armbånd, slik at hendene er tilgjengelige for å plukke varer til enhver tid.

Mange fordeler

"Fjernstyringen gir mange fordeler: det effektiviserer og gir jevnere plukking og produktiviteten forbedres med mer enn 20%. Kontrollert akselerasjon og stopp gir over 10% reduksjon av energiforbruket og muliggjør lengre plukkeøkter mellom batteriladningene, sier Martin Mimer, Product Management Warehouse Trucks hos Toyota Material Handling Europe.

"Jo mer naturlig plukkeoperasjonen er, jo mindre stressende er det og vil ha en positiv effekt på personellets motivasjon. Videre bidrar det reduserte behovet for å gå av og på plukktrucken til redusert risiko for skader og tretthet. Sikkerheten er alltid høy med den funksjonen for automatisk stopp ved eventuelle hindinger.“

Spesifikke plukkoperasjoner kan med fordel bruke tauetraktorer med vogner for å øke produktiviteten. Toyota tilbyr for denne typen kunder en rekke kraftige sit-on eller stand-on tauetraktorer med den samme fjernstyringsløsningen.

De eksterne fjernstyringsløsningene fra Toyota Material Handling er med på å forsterke selskapets løfte om å designe utstyr som letter materialhåndteringsprosesser og forenkle hverdagen for truckførere.

Fjern alt