Reolløsninger

Uansett hvor mange pallplasser du trenger – Toyota Material Handling Norway tilbyr reolløsninger skreddersydd dine behov.

Tekst: Anna Lian – Foto: Øystein Hermstad
 

– Vi har kunnskapen og kapasiteten til å tilby en spesialtilpasset helhetsløsning uansett om du skal ha 5 eller 50 000 pallplasser, forteller salgssjef for lagerreoler hos TMHNO, Magnus Sprauten.

Helhetsløsning for Tine

Tine er en av kundene som har fått på plass et nytt reolsystem fra TMHNO det siste året. De er veldig fornøyde med jobben som ble gjort da de skulle skifte ut de gamle reolene på sitt lager på Tunga i Trondheim.
– Vi er veldig fornøyde, og opplevde Toyota som svært dyktige, sier Ronny Alstad Hansen som er driftsleder for lagerhold i Tine Logistikk på Tunga.
Spesielt fornøyd var Alstad Hansen med at TMHNO kom inn og tok ansvar for hele prosessen – fra A til Å.
– Vi var avhengig av hjelp fra noen som kan faget, og her kom de på befaring og ordnet alt fra start til slutt, uten problemer, sier han.

Kompetanse på både truck og reoler

For TMHNO er det nettopp det at de kan komme inn på et tidlig tidspunkt og sørge for en god helhetsløsning som er styrken, forteller salgssjef Sprauten.
– Vi hjelper kunden med å velge de beste og mest effektive løsningene. Siden vi har kompetanse på både truck og reoler, kan vi for eksempel unngå at kunden kjøper en truck de egentlig ikke har behov for. Eller at de bygger et reolsystem som viser seg å ikke fungere sammen de truckene som skal brukes, sier han.

Kun én aktør å forholde deg til

Velger du å kjøpe reolløsninger fra TMHNO slipper du også å forholde deg til mange aktører.
– Da har du én leverandør og ett telefonnummer å forholde deg til, uansett om du trenger service på en truck eller nye reoler, avslutter Sprauten.

Finn ut mer om våre reolløsninger

Vi tilbyr et stort utvalg av reolsystemer med egnede sikkerhets- og kontrollsystemer som utgjør den perfekte kombinasjonen med materialhåndteringsutstyret: tradisjonelle reolløsninger, kompakte pallereolløsninger for maksimering av lagerplassen, eller reolløsninger uten paller tilpasset virksomheten.

 

Magnus sprauten, Salgssjef reolsystemer forteller kort om hva vi kan tilby i vidoen til venstre.

 

Vi kan tilby løsninger for de fleste. Hovedkategoriene er:

  • Konvensjonelle reolløsninger
  • Pallereoler med høy tetthet
  • Reolsystemer uten paller 
Les mer om reolløsninger
Fjern alt