Toyota BT Reflex N-serie til trange plasser på lager

Nytt tilskudd til Toyota BT Reflex-serien: Smale trucker og et oppdatert fryseromsdesign

Toyota Material Handlings BT Reflex skyvetruckfamilie har fått to nye tillegg. I tillegg til de siste oppdateringene for R-, E- og O-serien, har den smale serien (N-serien) nå blitt ytterligere forbedret og er en ideell truck for trange omgivelser. I tillegg kan R-, E- og N-seriene optimaliseres for bruk i fryserom takket være den oppdaterte fryseromsversjonen.

"Vi lanserer nå de siste tilleggene til vårt klasseledende utvalg av skyvemasttrucker for å tilby ytterligere fordeler til flere bransjer. Basert på utprøvde innovasjoner og vårt prinsipp om kontinuerlig forbedring (kaizen), er vårt mål å være innovative og tilpasse vårt tilbud til våre kunders behov. Du kan forvente en intuitiv og interaktiv kjøreopplevelse og intelligente energiløsninger i de nye BT Reflex-truckene", sier Bjørn Fjelnseth, produktsjef hos Toyota Material Handling Norway.

Den første oppgraderingen i Reflex-serien er den smale skyvemasttrucken (N-serien). N-serien er en kompakt truck med et lite chassis, og laget for trange steder eller for arbeid som krever blokkstabling eller i dypstablingsreoler. Den er tilgjengelig i to kapasiteter: 1,4 tonn og 1,6 tonn og løftehøyden for N-serien har økt med 1,5 meter, fra 8,5 til 10 meter.

I tillegg til denne oppdateringen har fryseromutgaven også gjennomgått noen store forbedringer og kan tilbys på R-, E- og N-seriene med eller uten oppvarmet førerkabin. Maskinene er bygget og designet for fryseromsmiljøer ned til -30 °C og finnes i fem kapasiteter: 1,4 tonn, 1,6 tonn, 1,8 tonn, 2,0 tonn og 2,5 tonn og med løftehøyder opp til 13 meter.

Standard fryseromsmaskin har åpen kabin og er tilpasset for å takle kalde omgivelser. Denne versjonen kan utstyres med en isolert, oppvarmet førerkabin (tilleggsutstyr) som garanterer førerens helse, sikkerhet og produktivitet, spesielt hvis man må jobbe i kalde miljøer i flere timer i strekk. Vinduene og det gjennomsiktige taket er frostfritt for optimal sikt.

De unike egenskapene og fleksibiliteten til den smale serien og fryseromstruckene gjør det mulig å håndtere lasten med stor presisjon, selv i høye hastigheter og uten å sette føreren eller lasten i fare. Truckførerne vil elske disse truckene, siden de ikke bare har en fargeberøringsskjerm som er lett å håndtere, men også er ergonomisk utformet med ekstra komfort og alle kontroller innen rekkevidde. De kommer med litium-ion-batterier, som er basert på Toyota-teknologi og de tilbys med I_Site flåtestyringssystem fra Toyota.

BT Reflex-serien fortsetter med å gjøre arbeid i høyden tryggere, mer komfortabelt og mer effektivt. Oppdag disse innovative skyvemasttruckene og finn trucken som passer best for dine behov.

Oppdag hele vårt utvalg av skyvemasttrucker

Trenger du mer informasjon?

Hvis du har spørsmål om denne nyutgivelsen, så kan du kontakte oss. Vi er her for deg!

Kontakt oss

Fjern alt