Her er Norges beste serviceteknikere

Trondheim - I et mesterskap som feirer ekspertisen til landets beste serviceteknikere, har to talentfulle ansatte fra Toyota Material Handling Norway sikret seg en plass i europamesterskapet. Etter å ha imponert under Norwegian Service Skills Contest den 7. mai, har disse teknikerne nå muligheten til å representere Norge på internasjonalt nivå.

imageju09.png

Med fjorårets suksess i bakhodet, der Toyota Material Handling Norway for første gang arrangerte konkurransen, var det ingen tvil om at arrangementet skulle gjentas.  "Våre over 170 dyktige serviceteknikere fortjener anerkjennelse, og derfor ønsket vi å løfte dem frem gjennom en slik kåring", forteller Lars Kleveland, administrerende direktør.

Ni teknikere ble nominert til konkurransen, som ble arrangert for å kåre de beste innenfor klassene motvekt og internmaskiner. Alle ni utmerket seg og kjempet om seieren den spennende dagen i mai.  

DSC02028.jpg

Med praktiske og teoretiske oppgaver ved ulike stasjoner, ble deltakerne bedømt av erfarne dommere. "Det er fantastisk å se firmaet arrangere en slik konkurranse. Alle deltakerne hadde det gøy og viste stort engasjement," forteller en begeistret Erlend Stegavik, innkjøpssjef og en av dommerne under konkurransen.

Blant deltakerne var Johnny Kvalheim fra Bergen, som deltok etter å ha inngått et løfte med servicesjef Lars Rune Johansen. "Jeg tok Lars Rune i hånda på julebordet, og dermed var det ingen vei å snu", smiler Kvalheim.

DSC_9305.jpg

Vinnerne av konkurransen, Eivind Refvik og Frode Hval, ble belønnet for sin fremragende innsats. Begge uttrykte sin glede og overraskelse over seieren, og ser nå frem til å representere Norge i Europamesterskapet i juni.

"Vi har hatt en fin dag! Ni teknikere har fått konkurrere og har vist frem den samme kvaliteten som kundene våre gir tilbakemelding om at de får under serviceoppdrag hver dag", sier en overveldet og stolt Lars Rune Johansen, servicedirektør.

DSC02093.jpg

Som en av landets mest respekterte selskaper innenfor materialhåndtering, har Toyota Material Handling Norway en stolt historie med å levere eksepsjonell service til sine kunder. Med en dedikert stab av over 170 serviceteknikere, er selskapet godt rustet til å møte fremtidens utfordringer.

Vi ser frem til Europamesterskapet i Nantes i Frankrike den 12. og 13. juni, og ønsker våre mest dyktige teknikere lykke til. Deres lidenskap og dyktighet er en inspirasjon for oss alle, og vi er sikre på at de vil gjøre Norge stolt!

 

På tide med service på en av dine trucker? Kontakt oss her for å få hjelp av en av våre serviceteknikere. 

Fjern alt