Kjøp brukttruck

Noen ganger kan det være lurt å kjøpe brukt

Hvis du trenger en reservetruck for å utføre spesifikke oppgaver av og til, eller det haster med å få på plass ekstra krefter, kan det være greit å kjøpe en brukt truck

Vi håndplukker de beste brukttruckene for deg – se etter vårt ”approved used”-stempel.

Tekst: Anna Lian – Foto: Øystein Hermstad

Hvis du trenger en reservetruck for å utføre spesifikke oppgaver av og til, eller det haster med å få på plass ekstra krefter, kan det være greit å kjøpe en brukt truck.

– Det er flere fordeler med å kjøpe brukt. Det er selvsagt rimeligere, slik at du binder opp mindre kapital, og i tillegg er maskinen tilgjengelig nesten umiddelbart siden vi har de fleste maskiner på lager, forteller Aleksander Ulseth Helgeby i Toyota Material Handling.

Trygg brukthandel

Våre sertifiserte Toyota-teknikere går gjennom alle brukte trucker, og klargjør dem med originale reservedeler – vi kaller det ”approved used”. Sammen med hyggelige priser, gjør det at du kan føle deg trygg på at du har gjort en god handel. – Alle våre trucker har gått gjennom en kontroll etter det vi kaller Toyota-standard. I tillegg krever vi at trucken skal ha blitt tatt vare på av en Toyota-tekniker gjennom hele livsløpet for å kunne få ”approved used”-stempelet. For oss er det viktig at produktet vi leverer ut er så bra som det kan være, sier Helgeby.

Stort utvalg

Vi har et stort utvalg av alle typer trucker tilgjengelig til en hver tid, slik at du enkelt kan finne en brukttruck som passer ditt behov – og ditt budsjett.

I vår nettbutikk kan du søke blant flere hundre brukte maskiner, finn din brukttruck her

 

Trucker du kan stole på

Vårt konsept om "Approved Used Trucks", er vår måte å garantere den samme høye kvaliteten på brukte trucker som på nye. Dette mener at våre brukte trucker alltid er: 
 

  • Valgt ut til vårt Approved Used konsept
  • Service og vedlikehold er utført av oss, og vi bruker kun originale Toyota og BT deler
  • Individuell gjennomgang av truck og renovert ved behov
  • Leveres med garantinivå for sikre en god tilstand

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig truck, kan du kan alltid snakke med oss når du trenger hjelp. Ta kontakt

Se våre brukttrucker
Fjern alt