For første gang er Norges beste serviceteknikere kåret!

To serviceteknikere fra Toyota Material Handling har deltatt i Europamesterskap etter å ha deltatt i Norwegian Service Skills Contest 27. april. – Hele selskapet er stolte av dem, sier Lars Rune Johansen, servicesjef Norge.

Årlig arrangerer Toyota Material Handling Europe et mesterskap i to klasser for å kåre Europas beste servicetekniker.

– Her til lands har vi over 170 dyktige serviceteknikere, og vi valgte derfor å arrangere vår første Norwegian Service Skills Contest for å vise nøyaktig hvor dyktige de er, forteller administrerende direktør i Toyota Material Handling Norway, Lars Kleveland. 

Ti teknikerne fra hele landet ble nominert i konkurransen, som skulle kåre en vinner både i klassene motvekt og warehouse.

– Alle ti hadde fortjent å vinne, og jeg er stolt av hver og én av dem, understreker Kleveland.

DSC_9228.jpg

– Jeg er imponert

Toyota Material Handling Norway er Norges største aktør innen løsninger for materialhåndtering og er en komplett leverandør av markedets ledende truckmerke, Toyota. Selskapet er en del av Toyota-konsernet og har sitt hovedkontor i Trondheim. 

Under Norwegian Service Skills Contest 27. april i år fikk de ti kandidatene fem praktiske og teoretiske oppgaver ved ulike stasjoner som de skulle gjennomføre på kortest mulig tid og på best mulig måte. Ulike dommere var stasjonert ved hver oppgave og bedømte resultatene.

– Vi har hatt mange dyktige kolleger her som både har overrasket og overbevist oss. Jeg er imponert. De tar ting veldig kjapt og det er godt å vite at vi har slike ansatte ute i felten, fortalte dommer og purchasing manager, Erlend Stegavik, underveis i konkurransen da den ble avholdt.

DSC_9334.jpg

– Vi er jo litt kjepphøye!

Blant deltakerne som var med denne dagen, var blant andre Espen Espeland fra Bergen og Åge Nikolai Gundersen fra Alta. Ingen av dem hadde meldt seg på selv, men hadde blitt utfordret om å delta av sine serviceledere.

– Dette er kjempeartig og det er gøy bare å få være med. Vinner man, så vinner man, og taper man, så taper man. Noen må komme på femteplass også, smilte Gundersen.

– Konkurransen har vært utfordrende, men bra, og jeg har et håp om en høy plassering. Jeg er bergenser, så vi er jo litt kjepphøye! lo Espeland, 

Og en kjepphøy innstilling viste seg å lønne seg for bergenseren, som faktisk stakk av med seieren til slutt i klassen warehouse. I motvektsklassen var det Jørgen Guttulsrud fra Oslo som til slutt vant.

353952279_1162027158084350_3843630854695174275_n.jpg

Klare for europamesterskap

Servicesjef for Toyota Material Handling i Norge, Lars Rune Johansen, var over seg av begeistring etter at konkurransen var gjennomført på hovedkontoret denne aprildagen:

– Vi har hatt en utrolig fin dag! Ti teknikere har fått konkurrere og har vist fram den samme kvaliteten som kundene våre gir oss hver dag etter et serviceoppdrag, sier han.

Johansen legger til at serviceteknikere i Norge ligger på et “eksellent nivå”.

– Jeg er så stolt av teknikerne våre, og hele selskapet er stolte av dem! Nå har de bevist det, og to stykker er plukket ut for å dra til Frankrike og representere Norge i europamesterskapet i juni. Konkurrentene kommer til å frykte oss der – for vi skal vise at vi er best!

MicrosoftTeams-image.png

Vi vant sølv!

Vi tok sølvet! Tenk at vi har en av Europas beste serviceteknikere på laget! I juni tok vår kollega, Espen Espeland sølvmedalje i European Service Skills Contest. Her konkurrerte Europas dyktigste serviceteknikere, og i følge juryen var det ørlite som skilte mellom deltakerne da alle oppgavene ble utført på svært høyt nivå. Vi ønsker også å takke kollega, Jørgen Guttulsrud, for en fantastisk innsats i både Norges- og Europamesterskapet. Med slike bekreftelser er vi sikre på at vi tar godt vare på våre kunder.

 

På tide med service på en av dine trucker? Kontakt oss her for å få hjelp av en av våre serviceteknikere. 

Fjern alt