Er nye BT Levio LWi160 trucken for deg?

BT Levio LWI160 er den første Toyota-trucken som er designet rundt et modulært Lithium-ion-batterikonsept, hvilket gjør trucken veldig kompakt, utrolig lett og svært energieffektiv.

 

  • Små dimensjoner – perfekt for trange områder
  • Vedlikeholdsfritt batteri for hurtig og hyppig lading som sikrer høy tilgjengelighet og fleksibilitet
  • Lav vekt
  • Enkel og trygg å betjene
  • Lavt energiforbruk
Ønsker du hjelp? Kontakt vår kundeservice

Hvem passer BT Levio LWi160 for?

Trenger du en truck som er enkel og sikker å betjene i ulike typer bruksområder? BT Levio LWi160 passer for alle som opplever at trucken blir for stor og tung i butikker, på distribusjonssentre eller om bord i lastebiler eller i andre trange områder.

Trucken har lavt energiforbruk takket være det vedlikeholdsfrie litium-ion-batteriet, og er tilgjengelig med tre batterikapasiteter, ekstern eller integrert lader for hurtig og enkel lading. Dette skaper større fleksibilitet, samt mulighet for lading om bord i lastebil som er perfekt for sjåfører som vil bruke den samme trucken hele dagen uten å gå tom for strøm.

Vedlikeholdsfritt batteri
BT Levio LWi160 er den nye modulbaserte trucken fra Toyota som er bygget rundt Toyota litium-ion-batterier. Hele designet til palletrucken er optimalisert takket være fjerning av den tradisjonelle batterikassen, slik at alle komponentene får optimal passform. Dette resulterer i en veldig kompakt maskin som er mindre, lettere og mer energieffektiv.

Lett og manøvrerbar
BT Levio LWi160 er utrolig lett med en vekt på rundt 270 kg og er ekstremt manøvrerbar med en lengde på 419 mm og en bredde på 726 mm. Det mindre chassiset resulterer i en truck som kan manøvreres i de trangeste områder med ubegrenset sikt til gaflene.

Økt sikkerhet
Med ledearmen svingt ut til ytterpunktene, er senking av gaflene deaktivert for å redusere risikoen for fotskader (optimalisert svingkontroll). Takket være redusert hastighet når gaflene senkes blir det mindre slitasje på gulv. I tillegg er det automatisk hastighetsreduksjon når du svinger avhengig av ledearmsvinkelen, noe som reduserer risikoen knyttet til lastens stabilitet eller fotskader. BT Levio LWI160 har forbedret manøverbarhet, ideell for vektbegrensede områder, lettere styring og økt kapasitet ved kjøring i skråning.

 

Designpris for unik modulær tilnærming

Som et perfekt eksempel på Toyotas kjerneverdi om kontinuerlig forbedring (kaizen) i praksis, har Toyota Material Handling tenkt utenfor boksen for å optimalisere BT Levio LWi160, og har dermed utviklet et revolusjonerende og nyskapende design av palletrucken. BT Levio LWi160 er den første lavtløftende trucken som har gjennomgått en fullstendig endring i design, hvor vi har optimalisert hele utformingen av trucken ved å fjerne den tradisjonelle batterikassen slik at alle komponenter får en optimal passform. Takket være dette har BT Levio LWi160 blitt tildelt iF 2020-prisen – en viktig annerkjennelse fra iF-juryen. Dette er bare starten på en ny æra som gjør at Toyota kan bygge videre på samme tilnærming, og optimalisere fremtidige design enda mer for å tilby kundene en enda bedre løsning for materialhåndteringsoperasjoner. 

Kjøp produktet her!

Har du andre spørsmål og ønsker å snakke med oss? Ta kontakt med oss her.

Husk at vi har gratis frakt på onlinebestillinger!

 

 

Fjern alt