6 grunner til å velge en brukt truck fra Toyota

Avhengig av dine behov, kan en brukt truck være et godt alternativ til en ny truck. Du kan kjøpe en brukt Toyota-truck med tillit. Gjennom hele livsløpet vedlikeholdes Toyota-trucker av våre Toyota-sertifiserte teknikere som kun bruker originale Toyota-deler. Her er seks grunner til at du bør velge en brukt truck fra Toyota:

1. Approved Used Trucks:
Alle våre brukte trucker rengjøres grundig og kontrolleres etterpå. De blir inspisert og renovert av en av våre sertifiserte teknikere, og til slutt får de et nytt lag med maling for å se helt nye ut når det er nødvendig. Denne unike prosessen, inkludert en sluttkontroll, gjenkjennes med stempelet på trucken («Approved Used Trucks»).

2. Rimeligere trucker:
Brukte trucker er selvsagt rimeligere enn nye, men med «Approved Used Trucks»-stempelet garanterer vi den samme høye kvaliteten. Sammen med hyggelige priser, gjør det at du kan føle deg trygg på at du har gjort en god handel.

3. Alltid tilpasset dine behov:
Visste du at Toyota Material Handling har et bredt utvalg av brukte trucker? På grunn av vårt internasjonale nettverk er vi alltid i stand til å finne den beste trucken for dine behov. Alle bruke trucker blir også inspisert og vedlikeholdt av våre sertifiserte teknikere.


4. Nettbutikk:

Å kjøpe eller leie en brukt truck har aldri vært så enkelt som det er i dag! På vår nettside kan du se hva vi har å tilby, eller du kan kontakte oss for en uforpliktende prat.

5. Garantert kvalitet:
Alle Toyota-trucker er produsert ved hjelp av vårt Toyota Production System (TPS). I løpet av livssyklusen vedlikeholdes de av en sertifisert Toyota-tekniker som kun bruker originale Toyota-deler.

6. Garanti- og serviceavtaler:
Vi tilbyr forskjellige garanti- og serviceløsninger som passer dine behov. Våre selgere hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg.

 

 

Les mer om våre kvalitetssikrede brukte trucker her

Hvorfor velge Toyota?

Vi er stolte over å være verdenslederen innen produksjon av høykvalitets materialhåndteringsutstyr. Finn ut mer om fordelene med å samarbeide med oss.

Les mer

Kjøpeguide for elektriske palletrucker

Å velge den rette trucken er ikke alltid enkelt. Vi er selvsagt behjelpelig med å guide deg til riktig produkt. Husk det er flere ting du må tenke på når du skal velge.

Les mer

Leietrucker i hyller på lager

Truckleie

Trenger du en truck med en gang, i en kort periode, eller i en lengre periode, og er du på utkikk etter en kostnadseffektiv løsning?  Vi har ulike leiealternativer for ulike behov.

Les mer

Servicetekniker har service på en Toyota truck

Våre servicepakker

Serviceplanene våre holder hjulene i gang i virksomheten din og hjelper deg med å utnytte truckparken din best mulig, uansett merke, slik at du kan planlegge driften uten å være i tvil. Visste du at årlig sakkyndig kontroll på trucken din er lovpåalgt i Norge? Les mer om våre servicepakker i dag. 

Les mer

Fjern alt