Tommy Haugen Transport: Effektivitet og pålitelighet i transportbransjen takket være BT Tyro elektriske jekketraller

Tommy Haugen Transport er en lokal norsk transportør som har etablert seg som en pålitelig aktør innen transport og lagring av ulike varer. Han har oppgradert truckflåten sin til å håndtere varer inn og ut av lastebilene fra manuelle til elektriske jekketraller.
  • Firma: Tommy Haugen Transport AS

  • Omsetning: 26 millioner i 2023

  • Industri: Transport

  • Antall ansatte: 16

  • Truckflåte: 2 8FBEK16T, 5 LPE200 og 2 BT Tyro LHE130

En av Tommy Haugen Transports fremtredende kunder er den anerkjente snack-produsenten Maarud, kjent for sin chips og andre snacksprodukter. Med sine 4 LP200 palletrucker, 2 BT Tyro elektriske jekketraller og en jevn strøm av råvarer og ferdige produkter, står Tommy Haugen Transport i spissen for å sikre at Maaruds produkter når sine destinasjoner i tide og i perfekt stand. Hvor mye tror du en palle med chips veier? Les videre for å få svaret.

IMG_1414.jpg

Haugen og hans team står overfor daglige utfordringer når det gjelder effektiv transport og lagring av varer. Med et imponerende lastevolum på 1600 tonn fisk, over 70 lass med potetgull og 40 lass med råvarer hver måned, krever det en god tilnærming til logistikk for å sikre smidig drift. Her kommer Tommy Haugen Transports truckflåte, inkludert deres pålitelige BT Tyro elektriske jekketraller til nytte. 

Den pålitelige ytelsen til BT Tyro har gjort den til en uunnværlig ressurs for Tommy Haugen Transport. – BT Tyro er som laget for oss, smiler Haugen. Utfordringen for oss ligger i å manøvrere gjennom trange lagerområder med snile eller truck, forklarer Haugen. Men med BT Tyro blir det enklere. Vi bruker dem hver dag, og det jeg liker med de er at de tar ikke mer plass enn en vanlig jekketralle, noe som gjør dem ideelle for vårt behov, fortsetter han. Han ble først introdusert for BT Tyro elektriske jekketraller i 2021, da de ble lansert i markedet med en kampanje for alle som kjøpte en truck fra Toyota Material Handling innen den perioden, fikk med en BT Tyro til kun 1 krone. Siden har han ikke sett tilbake på manuelle jekketraller. 

imagere48.png

Som fornøyd kunde og bruk av BT Tyro har Haugen vært med på å inspirere flere transportører til å investere i elektriske jekketraller. – Samtalen starter ofte med noe annet, men ender ofte opp i Tyro-prat, legger han til. 

Med fokus på effektivitet og pålitelighet, fortsetter Tommy Haugen Transport å sette standarden for transportbransjen i Norge. Gjennom partnerskap med ledende selskaper som Maarud og en konstant forpliktelse om å levere til rett tid, er selskapet godt posisjonert for suksess i årene som kommer. 

Tidliere i teksten spurte vi deg om du vet hvor mye en palle med chips veier, og det skal vi svare på. Den veier hele 68kg! Lurer du på om elektriske jekketraller passer for deg? Ta kontakt i dag.

Fjern alt