Autoexperten Trondheim har reoler fra Toyota Material Handling

Skreddersydde reolsystemer sikrer en effektiv hverdag for Autoexperten Trondheim

Da Autoexperten Trondheim skulle sette opp et nytt lager i Fossegrenda i Trondheim, trengte de jekketralle, truck og skreddersydde reolsystemer. Per Gunnar Withbro, salgsansvarlig i Autoexperten Trondheim, kjente til Toyota Material Handling fra før, og tok en rask avgjørelse om en ny leverandør. Med nye materialhåndteringsløsninger i sitt nye delelager, står Autoexperten klar til å hjelpe trøndere med å ta vare på bilen.

Om Autoexperten Trondheim

Autoexperten Trondheim, som er en del av KGK Norge, er en landsomfattende bilverkstedkjede i Sverige og Norge, og består av ca. 430 bilverksteder. Med salg av bildeler, rekvisita, dekk, verktøy, forbruksmateriell og verkstedutstyr, samt deler til lastebiler og båt, har de alt et bilverksted trenger.

Lageret i Trondheim er nytt, og de har gått til anskaffelse av dekkreoler, pallereoler, reoler til batteri, flere hundre meter med småvarereoler, samt en jekketralle og en stabletruck.

 

Flere hundre meter med småvarereoler

Da det skulle planlegges nytt lager, var hovedutfordringen å få alle varene lett tilgjengelig for plukk for å sikre en mest mulig effektiv hverdag. Ved første leveranse ble det satt opp småvarereoler og dekkreoler. Når man kommer inn på lageret er det tydelig at det er mye av det førstnevnte; 1600 hyllemeter for å være presis. De er fylt med ulike varer som er organisert ved en blanding av plastbokser og skillevegger – litt forskjellig avhengig av størrelse på varene, slik at det blir optimalisert og tilpasset behovet. I tillegg er det installert dekkreoler med plass til litt over 700 dekk, og universalreoler med plateinnlegg dimensjonert for å håndtere batterier. Variasjonen på det «lille» lageret er stor.

- Vi har kanskje ikke det største lagret i forhold til mange andre Toyota jobber med, men dette har vi utnyttet veldig bra, sier Per Gunnar fornøyd.

Leveranser til avtalt tid

Samarbeidet mellom Autoexperten Trondheim og Toyota Material Handling har foregått under en global pandemi. Selv om Toyota og Autoexperten ikke har møtt hverandre fysisk, beskriver Per Gunnar leveransene og samarbeidet som fantastisk.

- Vi har egentlig ikke merket noe til pandemien med tanke på leveranse og samarbeid. Toyota har gitt oss en dato på når ting blir levert, og det har stemt bra. Installasjonen gikk kjempefort. De som var her og monterte første etappe var veldig flink. Den siste pallereolen har vi faktisk satt opp selv, etter vi kjøpte litt ekstra. Det var veldig enkelt og greit, sier han.

Avhengig av god tilgjengelighet

Samtidig som Autoexperten bestilte flere typer reoler, bestilte de også en jekketralle og en stabletruck. Avdelingen i Oslo bruker Toyotas trucker og anbefalte det til Autoexperten Trondheim da de hadde veldig gode erfaringer med Toyota som samarbeidspartner. Tilbakemeldingene fra Autoexpertens kunder, er blant annet at de har en geografisk god beliggenhet og at de er tilgjengelige. Dette er også noe Autoexperten selv setter pris på som kunde, som er én av årsakene til at Toyota Material Handling ble valgt som leverandører.

- Hvis det skulle skje noe med trucken som vi er avhengig av daglig, er det en stor trygghet at Toyota har tilgjengelige servicepersonell på veien for å hjelpe oss. Når det står «Toyota» i firmanavnet, bærer det jo på et kvalitetsstempel, og vi ønsket varer fra en solid leverandør som vi vet er der i fremtiden. Det gjør valget litt enklere, sier han.

Vurderer du å effektivisere lageret ditt?

Ta en uforpliktende prat med Magnus!

Høres dette interessant ut? Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensient i samsvar med vår Personvernerklæring.

Kontakt oss

Magnus Sprauten
Racking Sales Manager
+47 920 27 905
Magnus.Sprauten@no.toyota-industries.eu

 

Ønsker du å bli kontaktet angående reoler? Send melding til oss via kontaktskjemaet.

Fjern alt