Sigdal ansatt kjører truck

Sigdal halverte truckparken

Toyota Material Handling hjalp Sigdal Kjøkken å redusere truckkostnadene samtidig som de fikk en splitter ny truckpark.

– Vi har hatt en aldrende truckpark lenge, og den har bestått av en mengde forskjellige merker og typer, forteller Øystein Frøvold, teknisk sjef i Sigdal Kjøkken.

Etter en gjennomgang var konklusjonen fra Toyota Material Handling at det var rom for betydelige effektiviseringer.

– Vi kom inn, gikk gjennom behovene og så at her var det flere trucker som ble brukt nærmest som transportmiddel og det var for eksempel små stablere som kunne erstattes med sakseløftere. Til slutt fikk vi redusert parken fra 44 trucker til omtrent halvparten, forteller distrikssjef Helge Tollefsen ved Toyota Material Handling Drammen.

Fremoverlent totalleverandør
For Sigdal var det avgjørende for valget av leverandør at Toyota Material Handling klarte å levere alle typer maskiner, fra jekketraller til en spesialtilpasset hjullaster, slik at de slipper å forholde seg til flere leverandører.

– Vi har gjort en konsernavtale fordi de greier å møte våre krav med tanke på hvilke typer utstyr de kan tilby. I tillegg oppfattet vi Toyota som veldig fremoverlente og opptatt av hvordan vi som kunde skal spare penger. De tenker langsiktig og ikke bare på hvordan de selv skal tjene. Og så er de veldig fornuftig priset, sier Frøvold.

Leveres med I_Site
I tillegg kommer en betydelig besparelse på vedlikehold og service når truckparken nå blir fornyet. Samtlige maskiner leveres også med flåtehåndteringssystemet I_Site som sørger for daglig rapportering på bruken av hver maskin.

– Nå får vi redusert den totale truckkostnaden, samtidig som vi får en helt ny truckpark. Grunnen til at vi også har valgt I_Site på alle maskinene er at vi da får bedre kontroll på både bruk og misbruk, og vi kan enkelt rapportere alle hendelser, sier Frøvold

Langtidsleie
Alle de nye maskinene er langtidsleie med en leietid på fem til sju år. Langtidsleie er svært forutsigbart da alle kostnader med truckholdet dekkes av én faktura hver måned, samtidig er det fleksibelt siden vi kan tilpasse antall trucker til bedriftens løpende behov.

Har du spørsmål om I_Site eller langtidsleie? Eller ønsker du en gjennomgang av truckparken din?

Ta kontakt med oss her

Våre produkter

Vårt produktutvalg

Se hele utvalget vårt av gaffeltrucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og ordreplukkere.

Les mer

Servicetekniker har service på en Toyota truck

Våre servicepakker

Serviceplanene våre holder hjulene i gang i virksomheten din og hjelper deg med å utnytte truckparken din best mulig, uansett merke, slik at du kan planlegge driften uten å være i tvil. Visste du at årlig sakkyndig kontroll på trucken din er lovpåalgt i Norge? Les mer om våre servicepakker i dag. 

Les mer

Bilde av tekst på whiteboard

The Toyota Way

Vår misjon er å stå for effektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way.

Les mer

Fjern alt