Racking solutions from Toyota

Optimal bruk av Frans Agros lager med Toyotas reolløsninger

Under pandemien ble mange værende hjemme og holdt seg opptatt med hagearbeid. Dette økte veksten til hagespesialisten Frans Agro, og skapte et behov for utvidelse i form av lagerutstyr og reoler.

Fakta & tall

Frans Agro er en leverandør for blant annet landskapsvirksomheter, hagesentre, grøntområder, og sist men ikke minst, private hageentusiaster. På grunn av den enorme veksten i deres sektor, var ekspansjon uunngåelig. Selskapet åpnet et splitter nytt lager i Putte og valgte Toyotas lagerutstyr og reolløsninger.

 

Hagesektoren vokste på grunn av pandemien

"Hagesektoren har gått veldig bra siden pandemien," sier administrerende direktør i Frans Agro, Geert Frans.

"Folk ble tvunget til å holde seg hjemme gjennom våren, da været var veldig bra. Dette oppfordret dem til å jobbe mer I hagen for å slappe av. Nettbutikken vår gjorde det veldig bra: det var en utfordring å behandle alt i tide," fortsetter han.

"Vi hadde enorm plassmangel, selv om vi har et stort lager i Kampenhout. Dette skapte et behov for utvidelse. "

Den optimale kombinasjonen med reoler og trucker

Valget om Toyota Material Handling var logisk for Geert Frans fordi Toyota kan tilby en komplett løsning bestående av trucker og reoler. "Gjennom hele konsultasjonsprosessen har den lokale Logistic Solution-konsulenten, Wilfred Elsen, vært veldig hjelpsom. Vi har snakket om utformingen lenge, og så på forskjellige muligheter, slik at jeg fikk en veldig god innsikt i det totale konseptet," forteller Geert.

"Vi har mange forskjellige produkter og pakker, som fører til et bredt utvalg av pallelaster og pallestørrelser. Dette gjør det utfordrende å finne den beste løsningen. Takket være Wilfreds gode veiledning gikk vi for dypstablingsreoler og konvensjonelle pallereoler i kombinasjon med en smal skyvemasttruck," fortsetter han.

Sikkerhet er også et veldig viktig poeng for Geert Frans. Toyota har sørget for at reolene er optimalt beskyttet. Videre har Geert også valgt nettinghyller for den konvensjonelle pallereolen for å hindre at små gjenstander faller ned.

Toyota som en støttende partner gjennom hele prosessen

"Dette har vært litt av en prosess, ettersom vi ønsket å oppnå 100% effektivitet. Målet var å utnytte hele lageret. Den endelige reolløsningen sikrer at lageret vårt brukes optimalt til lagring av våre varer. "

"Vi fikk mer effektivitet, support og service enn vi ba om. Videre ble reolene levert mye raskere enn forventet. I mellomtiden har vi også lagt inn en ekstra bestilling på en annen del av vårt lager," legger Geert til.

Finn riktig reolløsning for deg
Fjern alt