Oppdag hvorfor Rozenhoeve valgte vår LWI160 Lithium-iontruck

Bakeråvareleverandøren Rozenhoeve kjøpte nylig den elektriske palletrucken BT Levio LWI160 som er designet rundt et modulært Lithium-ionbatterikonsept fra Toyota.

Om Rozenhoeve

Energi fra lithium-ion i kompakt design

Eierhandel Rozenhoeve trengte en oppgradering da de små manuelle palletruckene ikke lengre kunne takle det tunge arbeidet. Til slutt ble LWI160 valgt, en elektrisk palletruck designet rundt lithium-ionbatterier som gir en lett og kompakt truck. "Jeg bruker LWI160 hver dag fordi det er en veldig kompakt maskin som er enkel å manøvrere. Den er ideell å bruke i lastebilen når jeg leverer varer til kunder," sier Peter Vanderhaegen, eier av Rozenhoeve.

Fra manuell til elektrisk

"Vi leverer varer til flere og flere kunder, så vekten av leveransene blir også tyngre. I jakten på en ny maskin bestemte vi oss for Toyota Material Handling.

Vi har vært kunde i 16 år nå, og på grunn av den gode servicen har vi valgt Toyota igjen," sier Peter. "Da vi så etter ny maskin, fikk vi veldig god hjelp fra salgsrepresentanten. Han svarte raskt på alle mine spørsmål, og basert på dette foreslo han en demotruck (LWI160)", sier Peter. Hos Rozenhoeve hadde de ingen intensjon om å kjøpe lithium-iondrevet utstyr. Likevel, etter testperioden var de helt overbevist.

Enkel lading i lastebilen

"Maskinen er kompakt, enkel å bruke og gir god sikt til gaflene. Den gir oss fordelen til at vi enkelt kan lade i pauser. Hvis du installerer en omformer i lastebilen kan du til og med lade batteriet mens du kjører. Ekstremt nyttig!"

"Vi er veldig fornøyde med maskinen og jeg vil absolutt anbefale den i distribusjonssektoren," konkluderer Peter Verhaegen.

Les mer om LWI160

Tips fra Toyota Material Handling Norway

Llithium-ionbatteri i kalde omgivelser

Dersom du jobber på et kjøle-/fryselager eller har en lastebil med kjøle-/fryserom, kan du utstyre trucken med en varmekappe for kontinerlig ytelse hele dagen. 

 

Plassbesparende på lastebiler

Med sin lave vekt og små dimensjoner får du plass til flere og tyngre paller på trucken, samtidig som du unngår tunge, manuelle løft.

 

Energieffektiv og enkel å lade

Lavt energiforbruk takket være det vedlikeholdsfrie lithium-ionbatteriet. Integrert lader for hurtig og enkel lading som gir større fleksibilitet, samt mulighet for lading om bord i lastebil. En 15 minutter lading vil gi kjøretid på omtrent en time.

Kontakt oss
Fjern alt