En grønnere fremtid for Brødrene Berntsen: Feiring av nye elektriske trucker

Forrige uke hadde vi gleden av å tilbringe en strålende dag med Brødrene Berntsen sine dedikerte truckførere og deres engasjerte innkjøpssjef, Tron Jansen. For å markere ankomsten av deres nye elektriske trucker, tok vi med oss en stor kake, og sørget for en festlig start på denne grønne reisen.

Kake.jpg

Kunden vår, Brødrene Berntsen (som er en del av Saferoad konsernet), har nylig stått overfor et krav om å omstille seg til grønnere løsninger. Heldigvis hadde de allerede tatt steget mot det grønne skiftet, akkurat i tide før kravene trådte i kraft. De kan derfor stolt vise frem en moderne truckpark som er helt i tråd med de nye miljøstandardene. Brødrene Berntsen AS, etablert med administrasjon og produksjonslokaler på Hensmoen utenfor Hønefoss, er kjent for å levere kvalitetsprodukter som er skreddersydd etter kundens spesifikasjoner. Brødrene Berntsen har et sterkt fokus på bærekraft, hvor de forplikter seg til å levere miljøvennlige og kvalitetsrike produkter.

Med fokus på grønnere produksjon

Brødrene Berntsen er ikke bare en hvilken som helst kunde; de er en ledende aktør til kraftlinjenettet, jernbanen og Telenor. Deres forpliktelse til bærekraft er tydelig i alle ledd av virksomheten. Byttet til elektriske trucker er et naturlig steg for et selskap som tar miljøansvar på alvor.

image3xp0c.png

Skepsis snudd til begeistring

Opprinnelig var det en viss skepsis blant truckførerne ved tanken på å bytte til elektriske trucker. Men etter en vinter med bruk av Toyota’s leietrucker, mens de ventet på de nye modellene, har de erfart de mange fordelene med elektriske motvektstrucker. Komforten er forbedret, truckene er mer effektive, de har bedre fremkommelighet, vedlikeholdet er enklere, og ikke minst er de helt støyfrie.

En ny start med en helt ny truckpark

Med de nye elektriske truckene starter Brødrene Berntsen praktisk talt på nytt med en helt oppdatert truckpark, perfekt tilpasset deres spesifikke behov. Det faktum at alle maskinene er nye, betyr at de kan dra full nytte av den nyeste teknologien og forbedrede funksjonene som disse truckene tilbyr.

Brødrene Berntsen 3.jpg

Langtidsleie for optimal drift

En annen viktig beslutning som Brødrene Berntsen har tatt, er å velge vår langtidsleieavtale. Dette har gjort det mulig for dem å fokusere fullt og helt på sin egen produksjon, mens vi tar oss av truckdriften. De ser verdien i å la oss håndtere vedlikeholdet og driften av truckene, slik at de kan konsentrere seg om det de gjør best.

Dagen med Brødrene Berntsen var en påminnelse om betydningen av bærekraft og innovasjon. Vi er stolte av å kunne støtte dem på deres reise mot en grønnere fremtid og ser frem til å fortsette dette samarbeidet i årene som kommer.

 

Ønsker du å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din materialhåndtering? Kontakt oss i dag. 

Fjern alt