T-mote fjernkontroll til Toyota truck

Kjør mens du går 

En liten, enkel, ergonomisk og brukervennlig fjernkontroll til Toyota trucker.
T-mote fra Toyota forbedrer produktiviteten 
- opptil 15% for lager med høy plukktetthet.

Les mer

Den enkle, men geniale fjernkontrollen fra Toyota

En liten, enkel, ergonomisk og brukervennlig fjernkontroll til trucken, T-mote, forbedrer produktiviteten innen materialhåndtering. Den er spesielt godt egnet når man plukker varer hvor det er kort mellom plukkepunktene og kan øke effektiviteten med inntil 15% på lager med høy plukktetthet. Før fjernkontrollen T-mote ble introdusert, måtte operatørene ofte kjøre meget korte avstander mellom punktene for så å gå av trucken og laste varen på og kjøre til neste. Denne arbeidsmåten er både tids- og energikrevende, samt den negative effekten tung og gjentagende arbeidsmåte har på kroppen. T-mote endrer på dette og optimaliserer plukkeprosessen for maksimal produktivitet.

Hvordan virker den

For å bruke T-mote, logger truckføreren seg inn på trucken og parer den med fjernkontrollen. Det tar bare noen sekunder før føreren er klar til å starte arbeidet.

Overgangen fra stå-på truck til fjernstyring er sømløs. Displayet på trucken viser en status: fjernstyringsmodus, manuell modus, venstre/høyre tilpasning, hinder og ladestatus. Når trucken beveger seg og følger etter på plukksiden vil plukkeavstanden være konstant og føreren slipper å gå av og på trucken hele tiden. Systemet inkluderer også en smartscanner funksjon som forbedrer sikkerheten. Scanneren stopper trucken automatisk når det oppdages et hinder for å minimere uhell. Bedre truckkontroll minimerer også servicekostnader og maksimerer levetiden på viktige komponenter. 

Passer til våre Toyota Optio plukktrucker

I dag er T-mote kompatibel med to forskjellige truckmodeller, OSE 250 og OSE 250P og flere modeller kommer. I vår Toyota delebutikk kan du kjøpe ekstra fjernkontroller og ladestasjoner. Du velger selv hvor mange du trenger avhengig av din truckflåte, antall brukere og hvor mange ladere du trenger. Enkelt men genialt.

Tilgjengelig i delebutikken

Kjøp deler til T-mote

Fjern alt