Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Truckførerkurs

Trygg og effektiv truckkjøring. Vi tilbyr komplett truckførerkurs med praktisk bruk av trucktyper og lastehåndtering i kjøregård. Ta trucklappen nå!

God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Toyota Material Handling tilbyr truckføreropplæring som utdanner trygge og ansvarsbevisste førere med god kunnskap og ferdighet. Opplæringen gir truckførerbevis, og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forhåndskunnskaper.

Opplæring er lønnsomt
Arbeidsmiljøloven krever at truckførere gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring. Utdanning lønner seg, ettersom utdannede truckførere reduserer risikoen for skader og ulykker både på personer, gods og bygninger. I tillegg er ansatte med truckførerbevis mer produktive. Alle som kjører truck skal ha truckføreropplæring, også vikarer, vedlikeholdspersonell og arbeidsledere. 21. juni 2016 kom det en tilføying til §10-4 i Forskrift om utførelse av arbeid som pålegger arbeidsgiver å gi opplæring på den maskinen som arbeidstakeren skal bruke.

Relatert innhold

Operatøropplæring

Oppdag hvordan operetøropplæring kan forbedre sikkerheten og produktiviteten i virksomheten din.

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer
Bilde av tekst på whiteboard

The Toyota Way

Vår misjon er å stå for effektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer